Kom tættere på Torben

Kom tættere på Torben

KOM TÆTTERE PÅ

Torben Bak Madsen, udviklingskonsulent og MasterCoach hos Bladbjerg Kibsgaard.

 

“Du er uddannet coach, men har også en master i strategi og ledelse. Hvordan supplerer de to uddannelser hinanden?

Strategi og ledelse handler i bund og grund om at forstå, sætte retning, se løsninger samt vigtigst af alt – at tage action, hvilket også gøre sig gældende som coach. Via min coachuddannelse har jeg fået en værdifuld “værktøjskasse”, som har givet mig langt flere perspektiver og måder at arbejde med strategi og ledelse på afhængig af den konkrete situation… og så har det givet mig perspektiver på løbende at kunne arbejde med og udvikle mig selv”. 

“Hvorfor er du glad for at være coach?

Det er ret simpelt. At kunne hjælpe andre med deres personlige udvikling giver mig energi og en følelse af at gøre en forskel… og så sætter det automatisk mange refleksioner i gang hos mig selv, hvilket er en dejlig bonus…” 

Kontakt Torben

Mail: torben@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon: 91 31 68 11

Udviklingskonsulent MasterCoach Bladbjerg Kibsgaard

Uddannelsen “Personligt lederskab 1-årig MasterCoach” er en intensiv uddannelse med høj faglig standard og praksisnære værktøjer, der udvikler og styrker dig personligt og professionelt.

Tilmeld dig nyhedsbrev