Vi er katalysatorer

Vi er en 19 år gammel konsulentvirksomhed og kan med stor fornøjelse og stolthed sige, at vores kunder er vokset og har udviklet sig sammen med os. Vi har samarbejdet med mange af vores kunder gennem en lang årrække, og vi følger deres udvikling og assisterer dem ved fusioner, i udviklingsfaser, ved lederskift og vi er deres daglige sparringspartnere i alle faser. Om det er store virksomheder som JYSK, Arla, HK eller Jysk Rejsebureau eller mindre virksomheder som Street Coffee, er det altid en fornøjelse at arbejde sammen. Det handler altid om udvikling, balance og lederskab.

Vi elsker vores arbejde

Når vi samarbejder med andre, hvad enten det er coaching, workshops, kurser eller når vi efter uddanner 25 voksne mennesker i Personligt Lederskab – 1.årig MasterCoach har vi altid fokus på udvikling, balance og det personlige lederskab.

Vi er dedikerede og kendte for vores grundige forarbejde og for at få alle engageret i processen med nye handlinger som det fælles mål.

Vores fokusområder

Udvikling, balance og lederskab er omdrejningspunktet i vores arbejde. Hvad enten vi arbejder med enkeltpersoner, teams eller store organisationer. Lad os uddybe hvad vi mener.

Udvikling er essentielt for vækst. Det kan være på det helt personlige plan, som i den udvikling, vi alle oplever igennem hele livet. Nogle gange med bitte små skridt og andre gange i tigerspring. Det kan være den udvikling organisationer oplever i forbindelse med vækst, fusion og omstruktureringer.

Vi skaber målrettet og værdistyret fremdrift, og den personlige udvikling undervejs er både spændende, berigende og udfordrende.

 

Balance – hvorfor så lige bruge krudt på det? Fordi 35.000 mennesker hver dag er syge af stress, og fordi det er et menneskeligt vilkår at miste balancen engang imellem. Nogle gange bare for en kort periode, hvor vi af os selv kommer op igen og andre gange med stress, depression og sygdom til følge, hvor vi skal have professionel hjælp. Her er det vigtigt, at vi opretholder balancen mellem familieliv og arbejde, mellem fordybelse, udfordringer og forandringer. Tilværelsen giver os et utal af dilemmaer, hvor vi hele tiden skal tage stilling til, hvad der er vigtigst.

Med det personlige lederskab mener vi først og fremmest at være leder i sit eget liv. Personligt lederskab er at leve efter sine egne værdier – gøre det, der er vigtigt og acceptere de vilkår, man ikke kan gøre noget ved. At udøve sit lederskab med integritet, kreativitet og mod og at være leder i sit eget liv er klare forudsætninger for at kunne lede andre.

Helle Kibsgaard

Jeg har fokus på at give mennesker nye vinkler og nye handlemuligheder

Jeg har en solid rygsæk med mere end 25 års ledelseserfaring i erhvervslivet.
Jeg har arbejdet med bestyrelsesarbejde, Human Resource Management, filmproduktion, projektledelse, reklamebureau drift og kommunikation.
Jeg arbejder som udviklingskonsulent, personlig coach og sparringspartner og har en efteruddannelse i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Desuden underviser jeg coaches og ledere i stressforebyggelse- og håndtering.

Jeg brænder for at lære mennesker at holde balancen i livet – hele livet. Jeg vil gerne motivere og inspirere med det formål at udvikle det, der er godt, til at blive endnu bedre.

Send mig en mail helle@bladbjergkibsgaard.dk

Ring til mig 29 68 42 70

Lisbet Bladbjerg

Vi skal have respekt for hinandens modeller af verden og leve i overensstemmelse med vores værdier.

Jeg er uddannet sygeplejerske, udviklings- og psykoterapeut og MasterCoach og har en efteruddannelse i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Jeg har tidligere arbejdet med undervisning og personaleledelse samt salg og udvikling af medicinsk teknologi. Jeg arbejder som personlig coach, terapeut, udviklingskonsulent og sparringspartner. Desuden underviser jeg coaches og ledere i stressforebyggelse- og håndtering.

Jeg underviser, udvikler og finder nye veje, der får mennesker til at forstå hinanden og bruge alle de ressourcer, de har. Jeg stiller de spørgsmål, du ikke finder på at stille dig selv, og jeg hjælper dig med at få nye perspektiver.

Send mig en mail lisbet@bladbjergkibsgaard.dk

Ring til mig 40 50 92 50

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du kommer ind i receptionen.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort