Coaching

Hos Bladbjerg Kibsgaard coacher vi ud fra en værdibaseret og anerkendende tilgang med respekt for den enkeltes integritet. Vi har fokus på fremtiden og tager ved lære af fortiden.

En coach er en sparringspartner, der gennem samtaler perspektiverer konkrete problemstillinger eller potentialer. Nogle har blot brug for en eller et par samtaler, for at komme videre, andre finder det nyttigt at have en coach tilknyttet i længere tid.

Vi skelner ikke mellem life- og business coaching, for mennesker har hele liv, uanset hvilken indgangsvinkel de kommer med. Man kan dog inddele vores coaching i tre kategorier. Se en beskrivelse herunder.

Personlig coaching

Personlig coaching er for dig, som har lyst til at få hjælp til at udvikle dig som person eller for dig, der sidder fast i en problematik.

Samtaler med en coach giver dig indsigt i dine resourcer, perspektivering af emnet og overblik over de muligheder der er at vælge imellem samt helt konkrete værktøjer til at ændre handling.

Personlig coach Århus
Personlig coach Århus

Ledersparring

Ledersparring er for dig der har et erkendt behov for at få sat nye perspektiver på problemstillinger og for dig, der vil blive en bedre leder.

Bladbjerg Kibsgaard agerer sparringspartnere i de spørgsmål, der er svære at dele med andre i organisationen. Ledersparring giver et fortroligt rum for de ubehagelige eller personlige
dilemmaer

Stress coaching

Når du er påvirket af stress, påvirker det selverkendelsen. Det bliver svært at danne sig et overblik over, hvad man kan gøre ved sin situation. 

Stresscoaching hjælper dig med at få overblik over, hvad der har skabt ubalance i dit liv og ikke mindst hvilke handlemuligheder du rent faktisk har.

Personlig coach Århus

Stress nej tak!

Kommunikation og samarbejde

Konflikthåndtering

Stress Supervisor

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 21. september 2023

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset på alle pladser til venstre for Marselisborg Havnevej, når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du ankommer.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort

Tilmeld dig nyhedsbrev