Omtanker Bladbjerg Kibsgaard

OMTANKER

Ordet omtanker har to betydninger. For det første er OMTANKER noget der kredser om det at gøre sig overvejelser om noget, at gennemtænke noget, at have en indre dialog. For det andet handler OMTANKER om det at være betænksom, omsorgsfuld eller udvise ansvarlighed.

I Bladbjerg Kibsgaard er OMTANKER en kombination af de to betydninger. Vi arbejder hver dag med organisationer og mennesker der drevet af udvikling ønsker at ændre noget ved at ændre tanke og handlemønstre. Det kræver omtanke – både i form af de overvejelser man gør sig og også med tanke for nogen eller én selv.

Herunder finder du artikler, podcast og en enkelt bog – alle med det til fælles, at de kredser om det at gøre sig OMTANKER.

Podcast - Bladbjerg Kibsgaard

Podcast

Artikler Bladbjerg Kibsgaard

Artikler

Bogen OMTANKER Bladbjerg Kibsgaard

Bogen: Omtanker

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 21. september 2023

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev