Inspirationsdag

Inspirationsdag

Inspirationsdagen er for dig, der er interesseret i at få indblik i hvad coaching er, opleve en coachsession og få en række brugbare coachværktøjer.

Med andre ord får du både en forsmag på på hvad du kan få ud af at tage Personligt lederskab 1-årig MasterCoach og en masse information om uddannelsen.

PRAKTISK

Datoer:
Torsdag d. 8. juni kl. 9-15
Tirsdag d. 22. august kl. 9-15

Sted:
Marselisborg Havnevej 38, 1 sal, 8000 Aarhus C

Pris:
500,- (inkl. frokost) – som du selvfølgelig får i rabat, hvis du tilmelder dig uddannelsen.

Uddannelsen giver dig direkte anvendelige redskaber til både selv-ledelse, coaching og professionel ledelse. Redskaberne introduceres letforståeligt og indøves grundigt, så du allerede efter første moduler rustet til at anvende dem i praksis. 

Mette Fynbo

Uddannelse har været utrolig anvendelig som leder. For med uddannelsen i ryggen bliver du bedre til at forstå dine medarbejdere og samtidig meget bedre til at kommunikere dit budskab og dine mål.

Allan Pedersen

Uddannelse har været en fantastisk rejse i personlig udvikling og har givet mig vigtige værktøjer som jeg bruger hver eneste dag, både fagligt og privat. Jeg har været særligt glad for uddannelsens fokus på praksistræning, som har fået teorien helt ind under huden på mig, på en måde så jeg aldrig glemmer det igen. 

Anne Møller Lagerberg

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach er for dig, der ønsker at:

  • Have fokus på både fagligt og personligt lederskab
  • Få effektive redskaber til afklaring, motivation og vækst
  • Udvikle organisationer og teams
  • Arbejde med konfliktforebyggelse– og håndtering
  • Optimere og udvikle dine egne og andres ressourcer
  • Arbejde med stressforståelse og forebyggelse
  • Have den coachende tilgang i dine samtaler

På Personligt lederskab 1-årig MasterCoach udvikler du dine faglige, ledelsesmæssige og menneskelige kompetencer, gennem praksisnær undervisning – hvilket også betyder at du ikke har skriftlige opgaver eller hjemmearbejde mellem modulerne.

Uddannelsen indeholder 200 timers undervisning og supervision fordelt på seks moduler over 10 måneder. Fire ud af seks moduler afholdes som internat på Sandbjerg gods.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 21. september 2023

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach

Tilmeld dig nyhedsbrev