Stress Specialist

Jo mere vi arbejder med stress, jo mere bevidste bliver vi om kompleksiteten. Det kræver en høj grad af specialviden, både når det drejer sig om forebyggelse og behandling, og når det handler om hjælp og rådgivning til pårørende og virksomheder. På overbygningen Stress Specialist får du mere dybdegående viden og flere specialiserede værktøjer til arbejdet med stress.

Du får mulighed for at dykke yderligere ned i de komplekse problemstillinger, der ofte er, når man arbejder med stress – både som leder, som coach eller hvis du vil arbejde med stressproblematikken i din virksomhed. Vi vil også arbejde specifikt med formidling af viden til enkeltpersoner, pårørende, teams og organisationer.

Vi arbejder som sædvanlig med en kombination af oplæg, træning og vidensdeling.

Stress Specialist overbygning

Stress Specialist er en overbygning til uddannelsen 1-årig MasterCoach samt ACT.  Du skal altså have gennemført begge uddannelser hos Bladbjerg Kibsgaard for at kunne deltage på overbygningen Stress Specialist.

På Stress Specialist har vi fokus på

Viden
Vi har samlet den nyeste viden indenfor stress og samarbejder med førende forskere

Formidling
Du bliver trænet i at formidle viden og skabe en fælles forståelsesramme

Vejledning
Du får yderligere kompetencer i, hvordan du vejleder både den enkelte, de nærmeste pårørende og arbejdspladsen, så den stressramte får kvalificeret hjælp fra sine omgivelser

Forebyggelse
Du lærer, hvordan du hjælper dine klienter, dine kolleger, dine medarbejdere og dine nærmeste med at takle stress, uden at de bliver syge af det

Behandling
Vi stiller skarpt på de tre faser – krise, opbygning, læringsfasen

StressSpecialist

Praktisk om overbygningen Stress Specialist

Stress Specialist overbygningen er fire dages undervisning:

1. modul: 3-5. april 2025 (Sandbjerg Gods)

2. modul: 15. maj 2025 kl. 9-16 (Aarhus)

Pris: kr. 13.500,- ekskl. moms (inkl. internat)

Tilmelding: info@bladbjergkibsgaard.dk (senest 1. februar)

StressSpecialist

1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med 1-årig MasterCoach-uddannelsen.

1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og personlig sparring under dit uddannelsesforløb.

 

ACT

Når du har færdiggjort 1-årig MasterCoach og måske har lyst til mere, har du mulighed for at tage overbygning i ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Det giver dig terapeutiske værktøjer, du kan bruge i forhold til din egen og andres personlige udvikling og i ledelse både af dig selv og andre.

Der er ekstra fokus på redskaber, du kan bruge i coachingen af klienter med tungere problemstillinger. Derudover undervises der i værktøjer, der underbygger din viden om ledelse, udviklings- og forandringsarbejde.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev