Personlig coaching giver dig nye muligheder

Coaching er for dig, som har lyst til udvikling eller sidder fast i en problematik.
Du kan se os som din neutrale sparringspartner, der kan udfordre og hjælpe dig med at få nye perspektiver og handlemuligheder – uanset om du har et problem, står i et dilemma eller har et ønske om at udvikle dig som menneske.

Vi skelner ikke mellem “life”- og “business” coaching, for mennesker har hele liv, uanset hvilken indgangsvinkel, du kommer med. Vi sætter fokus på fremtiden og tager ved lære af fortiden. Det giver dig større indsigt, flere muligheder at vælge imellem og konkrete værktøjer til at ændre handling og øge livskvaliteten.

Den personlige coaching tager afsæt i ønsket om udvikling og erkendelse. Udsigten forandrer sig ofte, når vi får nye indsigter, og når det bliver muligt at perspektivere fra flere forskellige vinkler.

OBS: Ved afbud til senere end 24 timer før en aftale, faktureres der 100 %.

Asger Dahl

“Min sygdom har vendt op og ned på mit liv og bl.a. betydet, at jeg har haft behov for nogle værktøjer til at tackle de mange udfordringer, som jeg dagligt møder.”

Thomas Twile

“I situationer hvor det flimrer på min indre skærm, får jeg en personlig indsigt, der giver mig mere energi og en indre ro og balance, som hjælper mig til at se klart igen.”

Udvikling, balance og personligt lederskab

Nogle gange har vi brug for at få en person i vores liv, som ikke kender os, til at hjælpe os med at sætte tilværelsen i perspektiv. Personlig coaching handler om at få overblik, få nye perspektiver og få afdækket dine ressourcer, så du kan gøre det, der er vigtigt for dig. Det handler om at lære af det, der er svært, om at vokse og udvikle sig som menneske og om at få nye handlemuligheder.

Udvikling, balance og personligt lederskab er nøglebegreber når vi arbejder med mennesker.

Gennem personlig coaching får du:

  • En personlig sparringspartner
  • Nye vinkler og mulighed for at perspektivere
  • Værktøjer til at ændre uhensigtsmæssige handlinger
  • Mulighed for at gøre noget andet, end du plejer
  • Større overblik over dine begrænsninger og muligheder
  • Adgang til uudnyttede ressourcer
  • Hjælp til refleksion, personlig udvikling og vækst
  • Fokus på at nå de mål, du sætter dig
  • Et klap på skulderen eller et spark bagi, hvis det er det, du har brug for

Effekten af coaching er personlig udvikling, afklaring og nye handlemuligheder.

Personlig coaching - udviklingssamtaler

Personlig coaching som udviklingssamtale

Udviklingssamtaler er en dynamisk vej til personlig vækst. Det er et udviklingsforløb, der sætter fokus på dine muligheder, ressourcer og kompetencer – både personligt og fagligt.

Coaching bruges som omdrejningspunkt i den personlige udvikling. En løbende proces, der, i større eller mindre grad altid, har en plads i vores liv. Nogle gange helt perifert og andre gange meget centralt, når vores liv tager de store ryk. En god coaching kan være med til at sikre, at livet bruges på det, der er vigtigt, og at vi ikke stagnerer i dårlige vaner og kedelige rutiner.

Mange klienter bruger os på denne måde år efter år, når livet byder på små eller store forandringer. Vi har heldigvis verdens mest krævende klienter, der konstant insisterer på at leve livet fuldt ud, og sådan har vi det også selv.

Stress coaching

Stresscoaching hjælper dig med at få overblik over, hvad der har skabt ubalance i dit liv og ikke mindst hvilke handlemuligheder, du rent faktisk har.

 

Ledersparring

Bladbjerg Kibsgaard agerer sparringspartnere i de spørgsmål, der er svære at dele med andre i organisationen. Ledersparring giver et fortroligt rum for de ubehagelige eller personlige dilemmaer.

 

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Klippekort – spar 20 % 

Få et klippekort til personlig coaching og opnå en rabat på 20 %.

Kortet bruges ofte af virksomheder, der ønsker at give flere medarbejdere mulighed for
personlig coaching og af enkeltpersoner, der ønsker et udviklingsforløb over længere tid.

Klippekortet har en gyldighed på tre år.

Tilmeld dig nyhedsbrev