Til mennesker med hele liv

Personlig coaching giver dig nye handlemuligheder

Coaching er for dig, som har lyst til udvikling. Ikke udviklingstvang – men udviklingstrang. Vi er din neutrale sparringspartner. Vi kan udfordre dig og hjælpe dig med at få nye perspektiver og handlemuligheder, uanset om du har et problem, står i et dilemma eller har et ønske om at udvikle dig som menneske.

Vi skelner ikke mellem life- og business coaching, for mennesker har hele liv, uanset hvilken indgangsvinkel de kommer med.

Vi sætter fokus på fremtiden og tager ved lære af fortiden.  Du får større indsigt, flere muligheder at vælge imellem og værktøjer til ændret handling og øget livskvalitet.

Den måde, vi coacher på, er den indsigtsorienterede coaching, som tager afsæt i ønsket om udvikling og erkendelse og læner sig op ad den terapeutiske tilgang. Udsigten forandrer sig ofte, når vi får nye indsigter, og når det bliver muligt at perspektivere fra flere forskellige vinkler.

INFO MØDE

Er du nysgerrig på, hvad en coach uddannelse kan udvikle dig til karrieremæssigt og personligt?

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med personligt lederskab. Ingen skriftlige opgaver – personligt lederskab udvikles bedst med ‘learning by doing’. Vi starter ét hold hvert år i september.

Er du interessert i coachuddannelsen "Personligt lederskab 1-årig MasterCoach" så er der infomøde:

Onsdag den 19. juni kl. 17.00

Tilmelding info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring 29684270.

Har du ikke mulighed for at deltage, så ring og lad os aftale et andet tidspunkt.

Asger Dahl

Sygdommen har vendt op og ned på mit liv og bl.a. betydet, at jeg har haft behov for nogle værktøjer til at tackle de mange udfordringer, som jeg dagligt møder.

Thomas Twile

I situationer hvor det flimrer på min indre skærm, får jeg en personlig indsigt, der giver mig mere energi og en indre ro og balance, som hjælper mig til at se klart igen

Udvikling, balance og personligt lederskab

Nogle gange har vi brug for at få en person i vores liv, som ikke kender os, til at hjælpe os med at sætte tilværelsen i perspektiv. Personlig coaching handler om at få overblik, få nye perspektiver og få afdækket dine ressourcer, så du kan gøre det, der er vigtigt for dig. Det handler om at lære af det, der er svært, om at vokse og udvikle sig som menneske og om at få nye handlemuligheder. Udvikling, balance og personligt lederskab er nøglebegreber når vi arbejder med mennesker.

Personlig coach Århus
Personlig coach Århus

Dit udbytte

  • Du får en personlig sparringspartner
  • Du får nye vinkler og mulighed for at perspektivere
  • Du får værktøjer til at ændre uhensigtsmæssige handlinger
  • Du får mulighed for at gøre noget andet, end du plejer
  • Du får større overblik over dine begrænsninger og muligheder
  • Du får adgang til uudnyttede ressourcer
  • Du får hjælp til refleksion, personlig udvikling og vækst
  • Du får fokus på at nå de mål, du sætter dig
  • Og du får et klap på skulderen eller et spark bagi, hvis det er det, du har brug for

Effekten af coaching er personlig udvikling, afklaring og nye handlemuligheder.

Helle Kibsgaard

Jeg har fokus på at give mennesker nye vinkler og nye handlemuligheder

Jeg har en solid rygsæk med mere end 25 års ledelseserfaring i erhvervslivet.
Jeg har arbejdet med bestyrelsesarbejde, Human Resource Management, filmproduktion, projektledelse, reklamebureau drift og kommunikation.
Jeg arbejder som udviklingskonsulent, personlig coach og sparringspartner og har en efteruddannelse i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Desuden underviser jeg coaches og ledere i stressforebyggelse- og håndtering.

Jeg brænder for at lære mennesker at holde balancen i livet – hele livet. Jeg vil gerne motivere og inspirere med det formål at udvikle det, der er godt, til at blive endnu bedre.

Send mig en mail helle@bladbjergkibsgaard.dk

Ring til mig 29 68 42 70

Lisbet Bladbjerg

Vi skal have respekt for hinandens modeller af verden og leve i overensstemmelse med vores værdier.

Jeg er uddannet sygeplejerske, udviklings- og psykoterapeut og MasterCoach og har en efteruddannelse i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Jeg har tidligere arbejdet med undervisning og personaleledelse samt salg og udvikling af medicinsk teknologi. Jeg arbejder som personlig coach, terapeut, udviklingskonsulent og sparringspartner. Desuden underviser jeg coaches og ledere i stressforebyggelse- og håndtering.

Jeg underviser, udvikler og finder nye veje, der får mennesker til at forstå hinanden og bruge alle de ressourcer, de har. Jeg stiller de spørgsmål, du ikke finder på at stille dig selv, og jeg hjælper dig med at få nye perspektiver.

Send mig en mail lisbet@bladbjergkibsgaard.dk

Ring til mig 40 50 92 50

Klippekort 

Du kan med fordel bruge et klippekort til et længere coachingforløb, hvis du ønsker at få hjælp til personlig afklaring, kompetenceudvikling, hjælp i en livskrise, stresshåndtering eller til at skabe motivation, målretning og vækst.

Få et klippekort til personlig coaching og få rabat. På den måde sparer du 20 % på samtalerne. Kortet kan enten bruges af én person eller med fordel deles af flere. Klippekortet har en gyldighed på tre år.

Kortet bruges ofte af virksomheder, der ønsker at give flere medarbejdere mulighed for personlig coaching og af enkeltpersoner, der ønsker et udviklingsforløb over længere tid.

Kontakt os for yderligere informationer og referencer.

Udviklingssamtaler

Udviklingssamtaler er en dynamisk vej til personlig vækst, hvis du har udviklingstrang. Et struktureret udviklingsforløb, der sætter fokus på dine muligheder, ressourcer og kompetencer – både personligt og fagligt.

Når vi sætter fornyet fokus og perspektiv på den personlige udvikling og de mange ressourcer, vi allerede har, kommer der ofte flere brugbare kompetencer op til overfladen. En coach er den perfekte sparringspartner i et udviklingsforløb.

Coaching kan bruges som omdrejningspunkt i vores personlige udvikling. En fortløbende proces, der i større eller mindre grad altid har en plads i vores liv. Nogle gange helt perifert og andre gange meget centralt, når vores liv tager de store ryk. En god coaching kan være med til at sikre, at livet bruges på det, der er vigtigt, og at vi ikke stagnerer i dårlige vaner og kedelige rutiner.

Mange klienter bruger os på denne måde år efter år, når livet byder på små eller store forandringer. Vi har heldigvis verdens mest krævende klienter, der konstant insisterer på at leve livet fuldt ud, og sådan har vi det også selv. Vi har selvfølgelig også en coach, der i mange år har været vores helt personlige sparringspartner, og som vi slet ikke vil undvære.

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du kommer ind i receptionen.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort