Ungecoaching

Ungecoaching

Er du ung og har brug for coaching?

Tumler du med at finde balancen? Er det svært af få enderne til at nå sammen? Kæmper du med forventningerne til dig selv, andre, kærligheden, studiestress eller tankemylder?

Coaching er for dig, der har brug for at tale med nogen. Til dig der har lyst til at udvikle dig og finde balancen. Vi hjælper dig med at stå stærkere i dig selv, tage ansvar og sætte handling på dine mål.

Mål handler ikke bare om faglige mål. Det kan være et mål at finde mere overskud i hverdagen, at få styr på tankemylder eller at håndtere et konkret dilemma som fx det nye arbejde eller at være i sociale sammenhænge.

Nogle gange kan vi have brug for hjælp til at finde balancen, og ofte er et par samtaler nok.

 

Kender du en, der har brug for coaching?

Kender du en ung, der har det svært? Fornemmer du mistrivsel? Eller er der et ønske om at nå et mål, men uklarhed om hvordan?

Coaching kan flere ting; det kan hjælpe den unge med at forstå sig selv bedre, lære at prioritere de ting, der er vigtige, få nye perspektiver og dermed give nye handlemuligheder.

Vi brænder for, at den unge udvikler sig, står stærkere i selv i sig selv og opdager, at det er muligt at gøre noget. Om det er lavt selvværd, nyt krævende studie, eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe med at komme videre på en mere afbalanceret måde.

Ofte er det nok med få samtaler. De unge har ikke den samme mængde gamle indgroede vaner som voksne. Det betyder, at de er meget hurtigere til at ændre dét, der ikke virker og få lavet nye mønstre.

Helle Flohr Koch

Kontakt Helle Flohr Koch

Jeg brænder for de unge mennesker, der oplever et kæmpe pres. Jeg brænder for at støtte, sparre og udvikle dem og dermed åbne for nye perspektiver og nye handlemuligheder. Jeg brænder også for, at alle os omkring de unge får en fælles forståelse for den mistrivsel, mange oplever og som i værste fald kan ende i stress og overbelastning. Derfor består mit arbejde i at coache/sparre i 1:1 samtaler med unge mennesker, men også at lave workshops, der giver en fælles viden og forståelse for mistrivslen, fjerne tabu og berøringsangst og i stedet gøre noget konkret og handlingsorienteret.

Derudover arbejder jeg også med unge med diagnoser som autisme, ADHD, ADD.

Mail heko@bladbjergkibsgaard.dk
Telefon 21 42 04 26

Klippekort spar 20 % 

Få et klippekort til personlig coaching og opnå en rabat på 20 %.

Kortet bruges ofte af virksomheder, der ønsker at give flere medarbejdere mulighed for
personlig coaching og af enkeltpersoner, der ønsker et udviklingsforløb over længere tid.

Klippekortet har en gyldighed på tre år.

Tilmeld dig nyhedsbrev