Unge coaching

Er du ung og har brug for coaching?

Tumler med at finde balancen? Er det svært af få enderne til at nå sammen? Kæmper du med forventningerne til dig selv, andre, kærligheden studiestress eller tankemylder?

Coaching er for dig, der har brug for at tale med nogen. Til dig der har lyst til at udvikle dig og finde balancen. Vi hjælper dig med at stå stærkere i dig selv, tage ansvar og sætte handling på dine mål.

Mål handler ikke bare om faglige mål. Det kan være et mål at finde mere overskud i hverdagen, at få styr på tankemylder eller at håndtere et konkret dilemma som fx det nye arbejde, at være i sociale sammenhænge eller at prioriterer i alt det, der er vigtigt.

Nogle gange kan vi have brug for hjælp til at finde balancen og ofte er et par samtaler nok.

 

 

Kender du en, der har brug for coaching?

Kender du en ung, der har det svært? Fornemmer du mistrivsel? Eller er der et ønske om at nå et mål, men uklarhed om hvordan?

Coaching kan flere ting; det kan hjælpe den unge med at forstå sig selv bedre, lære at prioritere de ting, der er vigtige, få nye perspektiver og dermed give nye handlemuligheder.

Vi brænder for, at den unge udvikler sig, står stærkere i selv i sig selv og opdager, at det er muligt at gøre noget. Om det er lavt selvværd, nyt krævende studie, at være i sociale sammenhænge eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe med at komme videre på mere afbalanceret måde.

Ofte er det nok med få samtaler. De unge har ikke den samme mængde gamle indgroede vaner som voksne. Det betyder, at de er meget hurtigere til at ændre dét, der ikke virker og få lavet nye mønstre.

Helle Flohr Koch

Kontakt ungecoach Helle Flohr Koch

Jeg brænder for vores unge mennesker, der lige nu oplever et kæmpe pres. Jeg brænder for at støtte, sparre og udvikle dem og dermed åbne for nye perspektiver og nye handlemuligheder. Jeg brænder også for at alle os omkring de unge får en fælles forståelse for den mistrivsel, mange oplever og som i værste fald kan ende i stress og overbelastning. Derfor består mit arbejde i at coache/sparre i 1:1 samtaler med unge mennesker, men også at lave workshops, der giver en fælles viden og forståelse for mistrivslen, fjerne tabu og berøringsangst og i stedet gøre noget konkret og handlingsorienteret.

Derudover arbejder jeg også med unge med diagnoser som autisme, ADHD, ADD.

Mail heko@bladbjergkibsgaard.dk
Telefon 21 42 04 26

Jakob Højgaard

Kontakt ungecoach Jakob Højgaard

Jeg vil gerne hjælpe andre, så de kan hjælpe sig selv. I mit arbejde som coach og underviser i Bladbjerg Kibsgaard, har jeg fokus på, at alt for mange unge mennesker mistrives og har det svært. Derfor er jeg også mentor hos Erhvervsakademiet Aarhus, hvor jeg coacher og hjælper studerende på vej ud på arbejdsmarkedet.

Jeg er oprindeligt uddannet markedsføringsøkonom og har i hele min karriere arbejdet i mediebranchen. Sideløbende har jeg taget en række uddannelser hos Bladbjerg Kibsgaard; MasterCoach, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og som StressSpecialist. Uddannelserne har givet mig en enorm faglig ballast, de har styrket mit personlige lederskab og givet mig nye kompetencer i forhold til at arbejde med andre menneskers udvikling.

Mail jakob@bladbjergkibsgaard.dk
Telefon 93 88 39 82

Klippekort spar 20 % 

Få et klippekort til personlig coaching og opnå en rabat på 20 %.

Kortet bruges ofte af virksomheder, der ønsker at give flere medarbejdere mulighed for
personlig coaching og af enkeltpersoner, der ønsker et udviklingsforløb over længere tid.

Klippekortet har en gyldighed på tre år.

Workshop: De pressede unge

Mange unge har heldigvis et godt ungdomsliv, men desværre bliver flere og flere overbelastede, får ondt i livet og stressniveauet hos unge i Danmark er kraftigt stigende.

Vi har lavet tre workshops – én for eleverne og en rettet mod underviserne og en til forældrene. De giver fælles opdateret viden om stress og værktøjskasse, så vi kan fjerne tabuerne og gøre noget helt konkret, for at forebygge stress.

Workshop om unge og stress på Viborg idrætshøjskole

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset på alle pladser til venstre for Marselisborg Havnevej, når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du ankommer.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort

Tilmeld dig nyhedsbrev