Vi samarbejder

Bladbjerg Kibsgaard samarbejder med mange forskellige virksomheder og organisationer med meget forskellige behov. Vi arbejder med offentlige organisationer, store internationale koncerner, små private virksomheder, teams, afdelinger, medarbejdergrupper og enkeltpersoner – både ledere og medarbejdere.

Nogle henvender sig til os, fordi der sker store ændringer, og de vil sikre sig at både ledere og medarbejdere kommer helskindede gennem processen. Andre henvender sig, fordi de vil forebygge stress generelt i deres virksomhed eller fordi enkelte medarbejdere mistrives. Det kan også være teams eller små grupper, der har behov for udvikling, afklaring og ændring af problematikker eller opgradering af specifikke kompetencer.

Ens for alle vores samarbejder er, at de er drevet af hvordan de hele tiden kan udvikle sig og lykkes med at have en produktiv og sund organisation. Vi har samlet lidt erfaringer om, hvordan sunde virksomheder ser ud. Det er blevet til artiklen; De 8 bud på en velfungerede organisation.

Berit Dehli

Kontorchef HK Østjylland

“Bladbjerg Kibsgaard er utrolig gode til at afdække de problemstillinger, der skal arbejdes med i et team. Deres forberedelse er fantastisk, og de er meget loyale overfor den ledelse, de arbejder sammen med og samtidig gør de meget ud af at opnå og sikre medarbejdernes fortrolighed undervejs.”

Nogle af vores samarbejdspartnere

Bladbjerg Kibsgaard samarbejder med Danske Commodities

Tilmeld dig nyhedsbrev