Samarbejder

Bladbjerg Kibsgaard samarbejder med mange forskellige virksomheder og organisationer med meget forskellige behov. Vi arbejder med offentlige organisationer, store internationale koncerner, små private virksomheder, teams, afdelinger, medarbejdergrupper og enkeltpersoner – både med ledere og medarbejdere.

Nogle henvender sig til os, fordi der sker store ændringer og de vil sikre sig at både ledere og medarbejdere kommer helskindede gennem processen. Andre henvender sig fordi de vil forebygge stress generelt i deres virksomhed eller fordi enkelte medarbejdere mistrives – og andre igen fordi teams eller små grupper har behov for udvikling, afklaring og ændring af problematikker eller opgradering af specifikke kompetencer.

Ens for alle vores samarbejdspartnere er, at de er drevet af nysgerrighed på hvordan de hele tiden kan gøre det lidt bedre og lykkes med at have en produktiv og sund organisation. Vi har samlet lidt erfaringer om hvordan sunde virksomheder ser ud.

Berit Dehli

Kontorchef HK Østjylland

“Bladbjerg Kibsgaard er utrolig gode til at afdække de problemstillinger, der skal arbejdes med i et team. Deres forberedelse er fantastisk, og de er meget loyale overfor den ledelse, de arbejder sammen med og samtidig gør de meget ud af at opnå og sikre medarbejdernes fortrolighed undervejs.”

Nogle af vores samarbejdspartnere

Bladbjerg Kibsgaard samarbejder med Danske Commodities

Tilmeld dig nyhedsbrev