Cookie- og privatlivspolitik for Bladbjerg Kibsgaard I/S

Ejeroplysninger

Dette website udbydes, vedligeholdes og ejes af:

Firmanavn: Bladbjerg Kibsgaard I/S

CVR: 32392482.

Adresse: Marselisborg Havnevej 38 1, 8000 Aarhus C , Danmark

Email: info@bladbjergkibsgaard.dk.

Helle Kibsgaard mobil 29684270

Lisbet Bladbjerg mobil 40509250

Yderligere information om ejeren af dette websted kan findes i CVR eller Hostmaster.

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

I forbindelse med dit køb hos Bladbjerg Kibsgaard har du indtastet eller vi har på anden vis fået en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Dit firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dit CVR-nummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne vil blive gemt i 5 år som foreskrevet af regnskabslovgivningen.

Hvis du har bestilt en bog, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til et fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud” eller klikket på tilsvarende knap ved endelig tilmelding til nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Vi vil som tidligere nævnt altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi bruger tredjeparter til behandling af:

–       dine købs- og betalingsoplysninger
–       håndtering af tilmelding til kurser
–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail
–       håndtering af tilmelding til nyhedsbreve
–       håndtering af kundehenvendelser via hjemmesiden

Vi har indgået de fornødne databehandleraftaler med vores data behandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Skriv til info@bladbjergkibsgaard.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbrev) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din bog.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Bladbjerg Kibsgaards behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på telefon 33 19 32 00 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Sådan sletter du eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google analytics
  • Facebook

Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.