Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Siden 2005 har vi uddannet flere hundrede mennesker i at sætte fokus på personligt lederskab og blive højt kvalificerede coaches. Vi er gevaldigt stolte af vores coachuddannelse, som vi – og vores kursister, synes kan noget helt særligt. Udover gennemarbejdet og ikke mindst relevant og aktuelt indhold, er der blandt andet fire grunde til at vi får meget ros:

  • Grundlæggerne af uddannelsen er også undervisere på alle moduler
  • Der er internat på 4 af modulerne. Det betyder tid til ro og fordybelse
  • Uddannelsen er meget praksisnær. Du får mulighed for at praktisere hvad du har lært under supervision
  • Der er ikke hjemmearbejde. Du lærer det du skal på selve uddannelsen og kan bruge det umiddelbart efter. 

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach uddannelsen er på seks moduler over 10 måneder. Her er der fokus på både det faglige og personlige lederskab. Du får effektive redskaber til hvordan du udvikler organisationer og teams, arbejder med konfliktforebyggelse – samt håndterer, optimerer og udvikler dine egne og andres ressourcer. Derudover får du grundig indføring i arbejdet med stressforebyggelse og behandling.

Mastercoachuddannelse - et godt netværk

Et stærkt netværk

Når du tager uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach bliver du en del af et stærkt netværk. Et netværk der bruger hinandens på tværs af organisationer. Alle er +30 og fra stort set alle erhverv.

Vi har fælles værktøjer- og etiske retningslinjer i forhold til at arbejde med andre mennesker. Det er værdifuldt både fagligt og personligt og de mange MasterCoaches bruger hinanden på kryds og tværs og deltager i de fælles supervisioner i årevis – det er som at “komme hjem.”

 

Forvent mere af os

Vores mål er, at alle vores kursister får en helt unik og skræddersyet coachuddannelse. Derfor starter vi kun ét hold om året med max 30 deltagere.  Vi har et intensivt samarbejde med hver enkelt kursist. Der er masser af personlig sparring undervejs, og de samme to undervisere følger kursisterne tæt under hele forløbet.

Vi arbejder ud fra en værdibaseret og anerkendende tilgang med respekt for den enkeltes integritet. Vi anvender elementer fra den systemiske tilgang, den kognitive metode, NLP, positiv psykologi og moderne ledelses- og management teorier samt ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Vi har haft den store fornøjelse at uddanne MasterCoaches siden 2006.

Forvent mere af os, MasterCoach

Hør hvad vores kursister siger

Tilmelding 

Vi kontakter dig, når vi har modtaget din tilmelding. Vi mødes med alle deltagere inden.

Fordybelse på Sandbjerg Gods

Hvorfor vælger vi på uddannelsen at de fleste dage tilbringes på internat? Det korte svar er tid til fordybelse. Vores kursister har ofte en travl hverdag fyldt med arbejde, familie og fritids-aktiviteter.

Når man skal arbejde intensivt med udvikling, læring og personlig vækst, er det altafgørende at have tid og ro til at fordybe sig.

Fire af de seks moduler afholdes på Sandbjerg Gods i Sønderborg, som ligger smukt og fredeligt mellem sø og sund. Her bor og arbejder vi sammen fra tidlig morgen til ud på aftenen.

Der er sørget for alt; lækre enkeltværelser, smuk natur, fantastiske undervisningsfaciliteter, god mad og frem for alt – fred og ro.

Master coach uddannelse i flotte omgivelser og med fred og ro

Overbygninger til Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

ACT

ACT

Når du har færdiggjort Personligt lederskab 1-årig MasterCoach – og hvis du har lyst til mere, har du mulighed for at tage overbygning i ACT (Acceptance & Commitment Therapy). Det giver dig terapeutiske værktøjer, du kan bruge i forhold til din egen og andres personlige udvikling og i ledelse både af dig selv og andre. Der er ekstra fokus på redskaber du kan bruge i coachingen af klienter med tungere problemstillinger. Derudover undervises der i værktøjer, der underbygger din viden om ledelse, udviklings- og forandringsarbejde.

Stress Specialist

StressSpecialist er den anden overbygning til Personligt lederskab 1-årig MasterCoach. Den er til dig, der til daglig arbejder med at håndtere stress og som vil havde endnu mere fokus på og nyeste viden indenfor stress. Der er fokus på: formidling, vejledning, forebyggelse og behandling.

Stressspecialist
Stressspecialist

Stress Specialist

StressSpecialist er den anden overbygning til Personligt lederskab 1-årig MasterCoach. Den er til dig, der til daglig arbejder med at håndtere stress og som vil havde endnu mere fokus på og nyeste viden indenfor stress. Der er fokus på: formidling, vejledning, forebyggelse og behandling.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev