1-årig MasterCoach
-personligt lederskab i praksis

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en reel forskel for dig selv og andre.

1-årig MasterCoach er for dig, der vil have en uddannelse af høj faglig standard og udvikle dine kompetencer som leder, medarbejder og menneske.

Der er 200 timers undervisning og supervision fordelt på seks moduler og fem aftener over 10 måneder. Der er ikke skriftlige opgaver, men masser af praksisnær undervisning – personligt lederskab udvikles bedst gennem ‘learning by doing’. Du får personlig sparring under dit uddannelsesforløb.

Se nærmere på 1-årig MasterCoach hvis du ønsker at:

 • Have fokus på både fagligt og personligt lederskab
 • Få effektive redskaber til afklaring, motivation og vækst
 • Udvikle organisationer og teams
 • Arbejde med konfliktforebyggelse– og håndtering
 • Optimere og udvikle dine egne og andres ressourcer
 • Arbejde med stressforståelse og forebyggelse
 • Have den coachende tilgang i dine samtaler

Inspirationsdage

Er du interesseret i coaching eller 1-årig MasterCoach-uddannelsen, så kom til inspirationsdag.

Torsdag d. 16. maj 9-14 - Aarhus
Onsdag d. 12. juni 9-14 - Aarhus
Torsdag d. 15. august 9-14 - Aarhus

Læs mere om inspirationsdag

Praktiske oplysninger om 1-årig MasterCoach

 • Seks moduler med i alt 20 undervisningsdage (hvoraf 12 er hverdage)
 • To moduler i Aarhus fra kl. 9-16
 • Fire moduler i Sønderborg på Sandbjerg Gods (Internat)
 • De samme undervisere under hele uddannelsen
 • Personlig sparring under uddannelsen
 • Medlemskab af netværk af andre MasterCoaches med faglig og personlig sparring samt løbende fælles supervisioner
 • Uddannelsen svarer til 20 ECTS point
 • Mundtligt eksaminering og certificering. Uddannelsen lever desuden op til de krav, der stilles, for at du kan kvalificere dig til en ICF-certificering. Se mere på www.icfdanmark.dk.

1-årig MasterCoach er for dig, der:

 • er +30 år
 • har erhvervserfaring
 • har lyst til fordybelse, videreuddannelse og kompetenceudvikling
 • er interesseret i at arbejde med dit personlige lederskab
 • har udviklingstrang både på det personlige og på det faglige niveau

For at være kvalificeret til arbejdet med andre menneskers udfordringer og udvikling er det vores holdning, at du først skal have fokus på dit personlige lederskab, og at du selvfølgelig selv har lyst til at arbejde med din egen udvikling.

De seks moduler

Modul 1. Personligt lederskab og feedback træning

Modul 2. Grundlæggende coach værktøjer og spørgeteknikker

Modul 3. Fundamentet for udvikling og vækst

Modul 4. Perspektivering. Stress forståelse og forebyggelse 

Modul 5. Projektioner. Værdier og målsætning

Modul 6. Personligt lederskab og perspektivering på alle niveauer

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach
Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

De seks moduler

Modul 1. Personligt lederskab og feedback træning

Modul 2. Grundlæggende coach værktøjer og spørgeteknikker

Modul 3. Fundamentet for udvikling og vækst

Modul 4. Perspektivering. Stress forståelse og forebyggelse 

Modul 5. Projektioner. Værdier og målsætning

Modul 6. Personligt lederskab og perspektivering på alle niveauer

Dit udbytte

Dit personlige lederskab er en forudsætning for, at du kan lede dig selv og andre. Og nøglen har du heldigvis selv.

Gennem uddannelsen styrkes dit personlige lederskab, så du kan præstere dit bedste både privat og professionelt, og du bliver bevidst om dine værdier og mål og i stand til at navigere efter dem. Du lærer, hvordan du bruger den coachende tilgang i dit samarbejde med andre, både når du helt specifikt arbejder med coaching, og når du bruger de enkelte redskaber i forhold til udvikling, samarbejde og ledelse. Du forbedrer dine kommunikative kompetencer markant og samtidig bliver dit indblik i andre menneskers tankemønstre mere nuanceret og fleksibelt.

Du bliver den professionelle sparringspartner, der kan udvikle, inspirere og motivere både dig selv og andre.

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en leder/medarbejder, der er ekspert i at kommunikere med andre, og som er den ideelle samarbejds-partner på alle organisatoriske niveauer.

En leder/medarbejder, der har fokus på udvikling, bruger sit eget potentiale optimalt og forstår at inspirere og motivere andre til at gøre det samme.

En leder/medarbejder, der kan lede sig selv og andre, og som har fået flere værktøjer til at arbejde med udviklingsopgaver, implementering af forandringer, konflikthåndtering og
stressproblematikker.

En leder/medarbejder, der ser muligheder frem for problemer, og som forstår at sætte fokus på udvikling hos sig selv, hos virksomheden og hos sine kolleger. En person, der mestrer den coachende tilgang i forhold til salg, ledelse, samarbejde og projektstyring.

Kursisterne siger

”Uddannelsen har gjort mig mere nysgerrig på mine egne reaktioner, fordi jeg forstår dem bedre. Jeg spørger mig selv, “hvad handler det her i virkeligheden om?” Bevidstheden omkring mine egne reaktionsmønstre har styrket mit personlige lederskab og gjort det muligt for mig at ændre min adfærd på væsentlige områder. Det kræver mod at ændre adfærd, og det mod har jeg fået. Den har også gjort mig mere forstående, fordi jeg i langt højere grad ser tingene fra andres perspektiv på verden, end jeg gjorde tidligere”.

Sune Wirth Engelund

“Jeg bruger generelt min uddannelse i personligt lederskab som rettesnor til refleksion og en måde at gå til livet og andre mennesker på. Jeg har stor gavn af uddannelsen. For eksempel at effekten af mine handlinger er lig med den respons, jeg får. Hvis jeg oplever ikke at trænge igennem til andre med min kommunikation, kan jeg justere på måden, jeg siger tingene på, hvis det skal lykkes at skabe en forandring”.

Charlotte Jensen

Pris

Uddannelse: kr. 49.900,- (kursusafgiften er momsfri)
Kost og logi: kr. 19.500,- ekskl. moms.

Modul 1, 3, 5, 6: Internat på Sandbjerg Gods i Sønderborg på enkeltværelse med kost og logi.
Modul 2, 4: Aarhus inkl. forplejning (kl. 9-16).

Tilmeldingen er bindende.

Der er mulighed for afdragsordning og bruttolønsordning, hvis din arbejdsgiver er indstillet på det. Det betyder, at udgiften til uddannelsen fratrækkes din bruttoløn over minimum 12 måneder. Prisen reduceres med ca. 1/3 del på denne måde.

Datoer 2024/2025

Modul 1:  19. -22. september* – Sandbjerg Gods
Modul 2:  7.-9. november – Aarhus (9-16)
Modul 3:  23.-25. januar – Sandbjerg Gods
Modul 4:  6.-8. marts – Aarhus (9-16)
Modul 5:  1.-3. maj – Sandbjerg Gods
Modul 6:  12.– 15. juni* – Sandbjerg Gods

*Modul 1 og 6 på Sandbjerg Gods er fra torsdag kl. 10.00 til søndag kl. 12.00. De øvrige moduler er til lørdag kl. 16.00.

Mellem modulerne afholdes der fem supervisionsaftener i Aarhus (17-20).

Tilmelding 

Vi kontakter dig, når vi har modtaget din tilmelding. Vi mødes med alle deltagere inden.

Forvent mere af os

Vores mål er, at alle vores kursister får en helt unik og skræddersyet coachuddannelse. Derfor starter vi kun ét hold om året med max 30 deltagere. Vi har et intensivt samarbejde med hver enkelt kursist. Der er masser af personlig sparring undervejs, og de samme to undervisere følger kursisterne tæt under hele forløbet.

Vi arbejder ud fra en værdibaseret og anerkendende tilgang med respekt for den enkeltes integritet. Vi anvender elementer fra den systemiske tilgang, den kognitive metode, NLP, positiv psykologi og moderne ledelses- og management teorier samt ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Vi har haft den store fornøjelse at uddanne MasterCoaches siden 2005.

Forvent mere af os, MasterCoach

Fordybelse på Sandbjerg Gods

Hvorfor vælger vi på uddannelsen at de fleste dage tilbringes på internat? Det korte svar er tid til fordybelse. Vores kursister har ofte en travl hverdag fyldt med arbejde, familie og fritids-aktiviteter.

Når man skal arbejde intensivt med udvikling, læring og personlig vækst, er det altafgørende at have tid og ro til at fordybe sig.

Fire af de seks moduler afholdes på Sandbjerg Gods i Sønderborg, som ligger smukt og fredeligt mellem sø og sund. Her bor og arbejder vi sammen fra tidlig morgen til ud på aftenen.

Der er sørget for alt; lækre enkeltværelser, smuk natur, fantastiske undervisningsfaciliteter, god mad og frem for alt – fred og ro.

Master coach uddannelse i flotte omgivelser og med fred og ro
Mastercoachuddannelse - et godt netværk

Et stærkt netværk

Når du tager uddannelsen 1-årig MasterCoach, bliver du en del af et stærkt netværk. Et netværk der bruger hinanden på tværs af organisationer. Alle er +30 og fra stort set alle erhverv.

Vi har fælles værktøjer- og etiske retningslinjer i forhold til at arbejde med andre mennesker. Hvert år arrangerer vi fælles supervisioner, som de mange MasterCoaches deltager i, i årevis. Mange beskriver det som at “komme hjem”. Det er værdifuldt både fagligt og personligt.

 

Et stærkt netværk

Når du tager uddannelsen 1-årig MasterCoach, bliver du en del af et stærkt netværk. Et netværk der bruger hinanden på tværs af organisationer. Alle er +30 og fra stort set alle erhverv.

Vi har fælles værktøjer- og etiske retningslinjer i forhold til at arbejde med andre mennesker. Hvert år arrangerer vi fælles supervisioner, som de mange MasterCoaches deltager i, i årevis. Mange beskriver det som at “komme hjem”. Det er værdifuldt både fagligt og personligt.

 

Mastercoachuddannelse - et godt netværk

Overbygninger til 1-årig MasterCoach

ACT

Når du har færdiggjort 1-årig MasterCoach, kan du tage overbygningen i ACT (Acceptance & Commitment Therapy). Det giver dig terapeutiske værktøjer, du kan bruge i forhold til din egen og andres personlige udvikling og i ledelse både af dig selv og andre. Derudover undervises der i værktøjer, der underbygger din viden om ledelse, udviklings- og forandringsarbejde.

Stress Specialist

Stress Specialist er den anden overbygning til 1-årig MasterCoach. Den er til dig, der til daglig arbejder med at håndtere stress, og som vil havde endnu mere fokus på og nyeste viden indenfor stress. Der er fokus på: formidling, vejledning, forebyggelse og behandling.

 

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev