Stress Specialist

Stress Specialist


Stress Specialist er en overbygning til uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach og ACT.

Jo mere vi arbejder med stress, jo mere bevidste bliver vi om kompleksiteten. Det kræver en høj grad af specialviden, både når det drejer sig om forebyggelse og behandling og når det handler om hjælp og rådgivning til pårørende og virksomheder. På overbygningen Stress Specialist får du mere dybdegående viden og flere specialiserede værktøjer til arbejdet med stress.

Du får mulighed for at dykke yderlige ned i de komplekse problemstillinger der ofte er, når man arbejder med stress – både som leder, som coach eller hvis du vil arbejde med stressproblematikken i din virksomhed. Vi vil også arbejde specifikt med formidling af viden til enkeltpersoner, pårørende, teams og organisationer.

Vi arbejder som sædvanlig med en kombination af oplæg, træning og vidensdeling

Stress Specialist overbygning

Stress Specialist er en overbygning til uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach samt ACT.  Du skal altså have gennemført begge uddannelser hos Bladbjerg Kibsgaard for at kunne deltage på overbygningen Stress Specialist.

På Stress Specialist har vi fokus på

Viden
Vi har samlet den nyeste viden indenfor stress og samarbejder med førende forskere

Formidling
Du bliver trænet i at formidle viden og skabe en fælles forståelsesramme for emnet

Vejledning
Du får yderligere kompetencer i hvordan du vejleder både den enkelte, de nærmeste pårørende og arbejdspladsen, så den stressramte får kvalificeret hjælp fra sine omgivelser.

Forebyggelse
Fokus på hvordan du hjælper dine klienter, dine kolleger, dine medarbejdere og dine nærmeste med at takle stress, uden at de bliver syge af det

Behandling
Vi stiller skarpt på de tre faser – krise, opbygning, læringsfasen.

Praktisk om overbygningen  Stress Specialist

StressSpecialist overbygningen er fire dages undervisning:

1. modul: 3-5. april 2025  Sandbjerg Gods

2. modul: 16. maj 2025 kl. 9-16  (Aarhus)

Pris: kr. 13.500,- + moms (inkl. internat)

Tilmelding: info@bladbjergkibsgaard.dk

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med Personligt lederskab 1-årig MasterCoach-uddannelsen.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

 

ACT

Når du har færdiggjort Personligt lederskab 1-årig MasterCoach og måske har lyst til mere, har du mulighed for at tage overbygning i ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Det giver dig terapeutiske værktøjer, du kan bruge i forhold til din egen og andres personlige udvikling og i ledelse både af dig selv og andre.

Der er ekstra fokus på redskaber du kan bruge i coachingen af klienter med tungere problemstillinger. Derudover undervises der i værktøjer, der underbygger din viden om ledelse, udviklings- og forandringsarbejde.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Stress nej tak!

Kommunikation og samarbejde

Konflikthåndtering

Stress Supervisor

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset på alle pladser til venstre for Marselisborg Havnevej, når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du ankommer.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort

Tilmeld dig nyhedsbrev