Workshops hos Bladbjerg Kibsgaard

En del af vores erfaring og viden har vi omsat til en række kurser, med hver sit fokus. Hvert kursus har som fokus at kursusdeltagerne efterfølgende kan gå direkte ud og bruge det, de har lært. Vi stræber efter at gøre kurset så praksisnært som muligt, derfor er det vigtigt for os at vide noget om organisationen og kursusdeltagernes hverdag og udfordringer.

Kontakt os endelig hvis du vil mere om kurserne og om hvordan de kan passe ind i din organisation: Tlf: +45 2968 4270 eller info@bladbjergkibsgaard.dk

 

Se herunder hvilke workshops vi udbyder.

MØD OS

Hvis du er nysgerrig på uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach, så tag fat i os. Vi giver gerne is, kaffe eller laver et teamsmøde, hvor du kan stille spørgsmål og møde os.

Kontakt: +45 2968 4270

info@bladbjergkibsgaard.dk

Stress nej tak

Kommunikation og samarbejde

Low Arousal

Er det stress?

De pressede unge

Foredrag til inspiration 

Et foredrag fungerer som en øjenåbner, inspiration og indblik i et specifikt emne. Du får en grundig indføring i et emne, og udbyttet er større viden. Du får ikke nødvendigvis alle værktøjerne til at
handle på emnet. Der fungerer kurserne som mere hands on.

Workshop: De pressede unge

Mange unge har heldigvis et godt ungdomsliv, men desværre bliver flere og flere overbelastede, får ondt i livet og stressniveauet hos unge i Danmark er kraftigt stigende.

Vi har lavet tre workshops – én for eleverne og en rettet mod underviserne og en til forældrene. De giver fælles opdateret viden om stress og værktøjskasse, så vi kan fjerne tabuerne og gøre noget helt konkret, for at forebygge stress.

Workshop om unge og stress på Viborg idrætshøjskole

Tilmeld dig nyhedsbrev