Det er stærke mennesker der bliver syge af stress

Er det stress?

Har du tankemylder? Problemer med nattesøvnen? Uro og hjertebanken? En lavere tolerancegrænse? Føler du, at du har mistet overblikket? Så er du måske ramt af stress.

35.000 danskere er sygemeldt med stress hver dag og du skulle helst ikke tælle med i den statistik.

Uanset hvordan du har det, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi møder så mange engagerede og stærke mennesker, der har været belastet alt for hårdt, alt for længe, og som “pludselig” ikke kan mere. Det er stærke mennesker, der bliver syge af stress. Dem der kan holde til alt for meget i alt for lang tid.

INFO MØDE

Er du nysgerrig på, hvad en coach uddannelse kan udvikle dig til karrieremæssigt og personligt?

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med personligt lederskab. Ingen skriftlige opgaver – personligt lederskab udvikles bedst med ‘learning by doing’. Vi starter ét hold hvert år i september.

Er du interessert i coachuddannelsen "Personligt lederskab 1-årig MasterCoach" så er der infomøde:

Onsdag den 19. juni kl. 17.00

Tilmelding info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring 29684270.

Har du ikke mulighed for at deltage, så ring og lad os aftale et andet tidspunkt.

Ubehandlet stress kan give varig hjerneskade

Lider du af stress? Få hjælp af en professionel stresscoach i Århus.

Et stressforløb

Ikke to mennesker er ens – det er to stressforløb derfor heller ikke. Vi tilrettelægger samtalerne og de skridt, du skal tage, i samarbejde med dig. I starten er det i virkeligheden slet ikke coaching, men helt klar vejledning og gode råd. Du får hjælp til, hvad du skal gøre, for at det ikke accelererer yderligere – vi kalder det at stoppe stress. Efterhånden som niveauet af stresshormoner i din krop falder, og du bliver mere rolig og afklaret, hjælper vi dig med at få nye personlige copingstrategier og med at få balancen tilbage i hverdagen.

Ewa Janek

“I was recently coached by Helle in relation to stress at work. Due to a number of factors, I had lost capacity to focus, think clear, prioritise tasks and generally be efficient. Helle helped me to identify the cause of this situation. She then came up with a ‘quick fix’ by suggesting a few action points to reduce immediately my workload and pressure. Afterwards, she moved on to long term solution by helping me to realise my mistakes and suggesting how I could avoid them in the future. She made me feel comfortable and made me open up very quickly. I now recommend Helle to all my colleagues and friends who face similar problems.”

Dit udbytte

Først og fremmest hjælper vi dig med at få overblik over, hvad der har skabt ubalance i dit liv. Ofte er faktorer fra flere livsområder involveret. Vi laver en uge-for-uge plan, så du ved præcis, hvad du skal gøre. Vi undersøger, hvor du kan hente ekstra ressourcer, og hvad du kan/skal give slip på. Det nytter ikke altid bare at sætte farten op og arbejde hårdere. Det er heller ikke længere et spørgsmål om struktur, når vi har mistet overblikket og er stressede. Det handler om at få nye værktøjer og lægge en ny personlig strategi.

En stresset kollega?

Er du en del af et team, hvor én eller flere er stressede? Så kan du med fordel læse om Stress nej tak. Her finder du forløb for både ledere og medarbejdere

Du kan også henvende dig til din kollega med din bekymring. Fortæl hvad du oplever, ser og hører – og fortæl at det bekymrer dig. Ofte vil meget stressede mennesker sige, at det hele er ok, og at de har styr på det. Når man er tæt på at gå ned med stress, ved man det ofte ikke selv. Den manglende selverkendelse er et at de meget kendte stress symptomer.

Hvis ikke din kollega reagerer på din henvendelse, så må du gå til nærmeste leder. Husk, det er ikke at sladre, det er at udvise god kollegakarma.

Fakta om stress

35.000 danskere er sygemeldt pga. stress

250 – 300.000 danskere lider af alvorlig stress

Ubehandlet stress udløser over halvdelen af alle depressions- og angstlidelser.

Stress og depression bliver de væsentligste kilder til sygdom i år 2020 ifølge WHO

Kilde: Stressforeningen

 

Læs mere stress coaching

 

Hvad koster en stress sygemelding? Regn det ud her.

 

>> Hent regneark

Er det stress?

 

Stress opleves individuelt, men skal løses i fællesskab

Gør coaching til et tilbud og spar sygedage

Få et klippekort til personlig coaching af de medarbejdere, der har brug for individuel sparring, stressforebyggelse eller behandling. Et kort kan med fordel benyttes af flere personer.

Det er ikke kun et spørgsmål om mere struktur og færre opgaver, når en medarbejder er i fare for at blive syg af stress. Det kan bedre betale sig – både personligt og økonomisk – at få en ny personlig copingstrategi, så man kan holde balancen i både arbejdslivet og privatlivet. Med individuel coaching kan vi meget ofte forhindre en sygemelding.

Det er samtidig en lille investering for bedre effektivitet og et større overskud på bundlinjen. Et klippekort er et godt alternativ til en sygemelding.

Stress nej tak!

Vi oplever, at det er stærke mennesker, der bliver syge af stress. Dem organisationerne nødigst vil undvære. Stress som samfundsproblem er desværre kommet for at blive. Vi tror, at alle organisationer på et eller andet tidspunkt bliver nødt til at tage hånd om stressproblematikken, få mere viden og lave en handlingsplan. 

Stress nej tak kan bestå af flere forskellige elementer: Temadage for ledere, workshops for medarbejdere og klippekort til personlig coaching. Sammen finder vi ud af, hvad jeres virksomhed har behov for.

 

Læs mere

Kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering

Når organisationer udvikler sig, fusionerer eller gennemgår forandringer, øges kravet til både ledernes og medarbejdernes kommunikation og samarbejdskompetencer. Konflikter opstår meget hyppigere under disse omstændigheder og så bliver både kommunikationen, effektiviteten og det gode samarbejde udfordret.

Læs mere om Kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering og hvordan vi tilrettelægger og gennemfører organisationsudvikling på alle niveauer.

 ‎

Læs mere

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du kommer ind i receptionen.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort