Det er ofte stærke mennesker, der bliver syge af stress

Stress coaching

Tankemylder, problemer med nattesøvn, uro og hjertebanken, lavere tolerancegrænse og følelsen af at have mistet overblikket. Det er blot nogle af symptomerne for stress. Kan du genkende symptomerne? 

35.000 danskere er sygemeldt med stress hver dag og du skulle helst ikke tælle med i den statistik.

Uanset hvilke symptomer du oplever, kan stress coaching hjælpe dig med afklaring og handlemuligheder. Vi møder desværre mange engagerede og stærke mennesker, der har været belastet alt for hårdt, alt for længe, og som “pludselig” ikke kan mere. Det er stærke mennesker, der bliver syge af stress. Dem der kan holde til alt for meget i alt for lang tid.

INSPIRATIONSDAG I AARHUS

Er du nysgerrig på hvad en coachuddannelsen er? Så kom til inspirationsdag og hør mere om coaching, få brugbare redskaber med hjem og hør mere om 'Personligt lederskab 1-årig MasterCoach'.

Torsdag d. 8. juni - 9.00 - 15.00
Tirsdag d. 22. august - 9.00 - 15.00

Sted: Marselisborg Havnevej 38,1, 8000 Aarhus C

Pris: kr. 500,- (inkl. frokost), som du selvfølgelig får tilbage, hvis du tilmelder dig uddannelsen

Tilmelding: +45 2968 4270 eller info@bladbjergkibsgaard.dk

Læs mere om inspirationsdag

Ubehandlet stress kan give varig hjerneskade

Lider du af stress? Få hjælp af en professionel stresscoach i Århus.

Individuelt tilrettelagt stress coaching forløb

Ikke to mennesker er ens – derfor er to stress coaching forløb det heller ikke. Vi tilrettelægger samtaler og process i samarbejde med dig. I starten er det i virkeligheden slet ikke coaching, men helt klar vejledning og gode råd. Du får hjælp til, hvad du skal gøre, for at det ikke accelererer yderligere – vi kalder det at stoppe stress.

Efterhånden som niveauet af stresshormoner i din krop falder, og du bliver mere rolig og afklaret, hjælper vi dig med at få nye personlige copingstrategier og med at få balancen tilbage i hverdagen.

Overblik, plan og værktøjer – dit udbytte af stress coaching

Vi hjælper dig med at få overblik over, hvad der har skabt ubalance i dit liv. Ofte er faktorer fra flere livsområder involveret.

Vi undersøger, hvor du kan hente ekstra ressourcer, og hvad du kan/skal give slip på. Det nytter ikke altid bare at sætte farten op og arbejde hårdere. Det er heller ikke længere et spørgsmål om struktur, når vi har mistet overblikket og er stressede. Det handler om at få nyeværktøjer og lægge en ny personlig strategi.

Sammen laver vi en plan, så du ved præcis, hvad du skal gøre.

Personlig coaching

Coaching er for dig, som har lyst til udvikling eller sidder fast i en problematik. Du kan se os som din neutrale sparringspartner, der kan udfordre og hjælpe dig med at få nye perspektiver og handlemuligheder – uanset om du har et problem, står i et dilemma eller har et ønske om at udvikle dig som menneske.

 

Ledersparring

Bladbjerg Kibsgaard agerer sparringspartnere i de spørgsmål, der er svære at dele med andre i organisationen. Ledersparring giver et fortroligt rum for de ubehagelige eller personlige dilemmaer.

 

En stresset kollega?

Oplever du at én fra dit team er stresset? Det er en god idé at henvende dig til din kollega med din bekymring. Fortæl hvad du oplever, ser og hører – og fortæl at det bekymrer dig. Ofte vil meget stressede mennesker sige, at det hele er ok, og at de har styr på det. Når man er tæt på at gå ned med stress, ved man det ofte ikke selv. Den manglende selverkendelse er et af de meget kendte stresssymptomer.

Hvis ikke din kollega reagerer på din henvendelse, så må du gå til nærmeste leder. Husk, det er ikke at sladre, det er at udvise god kollegakarma.

Du kan også med fordel læse om kurset Stress nej tak! Her finder du stress-kursusforløb for både ledere og medarbejdere.

Gør coaching til et tilbud og spar sygedage

Få et klippekort til personlig coaching af de medarbejdere, der har brug for individuel sparring, stressforebyggelse eller behandling. Et kort kan med fordel benyttes af flere personer.

Det er ikke kun et spørgsmål om mere struktur og færre opgaver, når en medarbejder er i fare for at blive syg af stress. Det kan bedre betale sig – både personligt og økonomisk – at få en ny personlig copingstrategi, så man kan holde balancen i både arbejdslivet og privatlivet. Med individuel coaching kan vi meget ofte forhindre en sygemelding.

Det er samtidig en lille investering for bedre effektivitet og et større overskud på bundlinjen. Et klippekort er et godt alternativ til en sygemelding.

Stress nej tak!

Kommunikation og samarbejde

Konflikthåndtering

Stress Supervisor

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 21. september 2023

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset på alle pladser til venstre for Marselisborg Havnevej, når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du ankommer.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort

Tilmeld dig nyhedsbrev