Stresscoaching

Tankemylder, problemer med nattesøvn, uro og hjertebanken, lavere tolerancegrænse og følelsen af at have mistet overblikket. Det er blot nogle af symptomerne for stress. Måske kan du genkende nogle af symptomerne?

35.000 danskere er sygemeldt med stress hver dag, og du skulle helst ikke tælle med i den statistik.

Uanset hvilke symptomer du oplever, kan stresscoaching hjælpe dig med afklaring og handlemuligheder. Vi møder desværre mange engagerede og stærke mennesker, der har været belastet alt for hårdt, alt for længe, og som “pludselig” ikke kan mere. Det er stærke mennesker, der bliver syge af stress. Dem der kan holde til alt for meget i alt for lang tid.

Ubehandlet stress kan give varig hjerneskade

Lider du af stress? Få hjælp af en professionel stresscoach i Århus.

Individuelt tilrettelagt stresscoachingforløb

Ikke to mennesker er ens – derfor er to stresscoachingforløb det heller ikke. Vi tilrettelægger samtaler og proces i samarbejde med dig. I starten er det i virkeligheden slet ikke coaching, men helt tydelig vejledning og gode råd. Du får hjælp til, hvad du skal gøre, for at det ikke accelererer yderligere – vi kalder det at stoppe stress.

Efterhånden som niveauet af stresshormoner i din krop falder og du bliver mere rolig og afklaret, hjælper vi dig med at få nye personlige copingstrategier og med at få balancen tilbage i hverdagen.

Overblik, plan og værktøjer – dit udbytte af stresscoaching

Vi hjælper dig med at få overblik over, hvad der har skabt ubalance i dit liv. Ofte er faktorer fra flere livsområder involveret.

Vi undersøger, hvor du kan hente ekstra ressourcer, og hvad du kan/skal give slip på. Det nytter ikke altid bare at sætte farten op og arbejde hårdere. Det er heller ikke længere et spørgsmål om struktur, når vi har mistet overblikket og er stressede. Det handler om at få nye værktøjer og lægge en ny personlig strategi.

Sammen laver vi en plan, så du ved præcis, hvad du skal gøre.

Stresscoaching: Overblik, plan og værktøjer

Personlig coaching

Coaching er for dig, som har lyst til udvikling eller sidder fast i en problematik. Du kan se os som din neutrale sparringspartner, der kan udfordre og hjælpe dig med at få nye perspektiver og handlemuligheder – uanset om du har et problem, står i et dilemma eller har et ønske om at udvikle dig som menneske.

 

Ledersparring

Bladbjerg Kibsgaard agerer sparringspartnere i de spørgsmål, der er svære at dele med andre i organisationen. Ledersparring giver et fortroligt rum for de ubehagelige eller personlige dilemmaer.

 

En stresset kollega?

Oplever du, at en fra dit team er stresset? Det er en god idé at henvende dig til din kollega med din bekymring. Fortæl hvad du oplever, ser og hører – og fortæl at det bekymrer dig. Ofte vil meget stressede mennesker sige, at det hele er ok, og at de har styr på det. Men når man er tæt på at gå ned med stress, ved man det ofte ikke selv. Den manglende selverkendelse er et af de meget kendte stresssymptomer.

Hvis ikke din kollega reagerer på din henvendelse, så må du gå til nærmeste leder. Husk – det er ikke at sladre, det er at udvise god kollegakarma.

Du kan også med fordel læse om kurset Stress nej tak! Her finder du stress-kursusforløb for både ledere og medarbejdere.

Gør coaching til et tilbud og spar sygedage

Få et klippekort til personlig coaching af de medarbejdere, der har brug for individuel sparring, stressforebyggelse eller behandling. Et kort kan med fordel benyttes af flere personer.

Det er ikke kun et spørgsmål om mere struktur og færre opgaver, når en medarbejder er i fare for at blive syg af stress. Det kan bedre betale sig – både personligt og økonomisk – at få en ny personlig copingstrategi, så man kan holde balancen i både arbejdslivet og privatlivet. Med individuel coaching kan vi meget ofte forhindre en sygemelding.

Et klippekort er et godt alternativ til en sygemelding.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev