Mød Bladbjerg Kibsgaard

Om Bladbjerg Kibsgaard

I mere end 20 år har vi været nysgerrige på, hvordan vi som mennesker kan udvikle os ved at have fokus på personligt lederskab, og hvordan vi kan få balance i vores liv. Det er grundlaget for den virksomhed der, fra Marselisborg havn i Aarhus, drives af Helle Jo Kibsgaard og Lisbet Bladbjerg.

Bladbjerg Kibsgaard udbyder en række forskellige workshops, kurser og forskellige former for coaching. Vi har desuden udviklet en anerkendt mastercoachuddannelse, som vi er gevaldigt stolte af.

Vores DNA

Udvikling

Vi er drevet af udvikling. Vi tror på, at vores indre nysgerrighed og iver efter læring smitter positivt af på kursister, klienter og samarbejdspartnere.

Balance

Tilværelsen giver os et utal af dilemmaer, hvor vi hele tiden skal tage stilling til, hvad der er vigtigst. Det er et menneskeligt vilkår at miste balancen engang imellem. Nogle gange bare for en kort periode, hvor vi af os selv kommer op igen og andre gange, hvor vi skal have professionel hjælp.

Personligt lederskab

Vi har fokus på det personlige lederskab, hvor man oprigtigt lever efter sine egne værdier og gør det, der er vigtigt. Hvor man accepterer de vilkår, man ikke kan gøre noget ved. At man udøver sit lederskab med integritet, kreativitet og mod. At være leder i sit eget liv er en klar forudsætning for at kunne lede andre.

Mød os

I Bladbjerg Kibsgaard er vi en samling af forskellige mennesker med forskellige kompetencer og med hver vores passion. Når alt kommer til at alt, har vi det til fælles, at vi simpelthen elsker vores arbejde.

Læs mere om hvem vi er peg

Mød Bladbjerg Kibsgaard

I vores samarbejder med kursister, virksomhedsledere, teams og klienter,
har vi altid fokus på udvikling, balance og det personlige lederskab.

Vi er dedikerede og kendte for vores grundige forarbejde –
og for at få alle engageret i processen med nye handlinger som det fælles mål.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev