Coachuddannelse

Bladbjerg Kibsgaard udbyder en 1-årig MasterCoach. Hvis du får lyst til mere, kan du vælge mellem to overbygninger; ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og Stress Specialist. 

Siden 2005 har vi uddannet flere hundrede mennesker i at sætte fokus på personligt lederskab og blive højt kvalificerede coaches. Vi er gevaldigt stolte af vores coachuddannelse, som vi – og vores kursister, synes kan noget helt særligt. Udover gennemarbejdet og ikke mindst relevant og aktuelt indhold, er der blandt andet fire grunde til, at vi får meget ros:

  • Grundlæggerne af uddannelsen er også undervisere på alle moduler
  • Der er internat på 4 af modulerne. Det betyder tid til ro og fordybelse
  • Uddannelsen er meget praksisnær. Du får mulighed for at praktisere, hvad du har lært under supervision
  • Der er ikke hjemmearbejde. Du lærer det du skal på selve uddannelsen og kan bruge det umiddelbart efter. 

OBS: ACT og StressSpecialist er overbygninger til 1-årig MasterCoach og tilbydes kun til dem, der har gennemført denne uddannelse hos Bladbjerg Kibsgaard.

Inspirationsdag

Er du interesseret i coaching eller 1-årig MasterCoach-uddannelsen, så kom til inspirationsdag.

Torsdag d. 15. august kl. 9-14 i Aarhus

Læs mere om inspirationsdag

MØD OS

Hvis du er nysgerrig på uddannelsen 1-årig MasterCoach, så tag fat i os. Vi giver gerne is, kaffe eller laver et onlinemøde, hvor du kan stille spørgsmål og møde os.

Kontakt: +45 2968 4270

info@bladbjergkibsgaard.dk

1-årig MasterCoach

Her får du, gennem teori og masser af praksis, grundelementerne til at blive en dygtig coach. Men du får også noget, der er lige så vigtigt – nemlig redskaberne til at lede dig selv, som er det nødvendige grundlag for at kunne lede andre. Med uddannelsen 1-årig MasterCoach er du blandt de dygtigste på markedet.

 

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach
Personligt lederskab 1-årig Mastercoach

1-årig MasterCoach

Her får du, gennem teori og masser af praksis, grundelementerne til at blive en dygtig coach. Men du får også noget, der er lige så vigtigt – nemlig redskaberne til at lede dig selv, som er det nødvendige grundlag for at kunne lede andre. Med uddannelsen 1-årig MasterCoach er du blandt de dygtigste på markedet.

 

ACT

ACT

Når du har færdiggjort 1-årig MasterCoach og måske har lyst til mere, har du mulighed for at tage overbygning i ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Det giver dig terapeutiske værktøjer, du kan bruge i forhold til din egen og andres personlige udvikling og i ledelse både af dig selv og andre. Der er ekstra fokus på redskaber du kan bruge i coachingen af klienter med tungere problemstillinger. Derudover undervises der i værktøjer, der underbygger din viden om ledelse, udviklings- og forandringsarbejde.

Stress Specialist

Stress Specialist er den anden overbygning til 1-årig MasterCoach. Den er til dig, der til daglig arbejder med at håndtere stress og som vil havde endnu mere fokus på og nyeste viden indenfor stress. Der er fokus på: formidling, vejledning, forebyggelse og behandling.

Stress Coaching
Stress Coaching

Stress Specialist

StressSpecialist er den anden overbygning til 1-årig MasterCoach. Den er til dig, der til daglig arbejder med at håndtere stress og som vil havde endnu mere fokus på og nyeste viden indenfor stress. Der er fokus på: formidling, vejledning, forebyggelse og behandling.

Udtalelser fra kursister

”Helle Kibsgaard og Lisbet Bladbjerg har virkelig fat i noget helt grundlæggende: Respekt for andres model af verden. Det har skabt en afgørende ændring i mit liv – både som far, mand og leder – at respektere folks forskellighed. Tidligere havde jeg det bedst sammen med mennesker, der lignede mig selv, fordi det var nemmest for mig at håndtere. I dag ser jeg folks forskelligheder som positiv kilde til inspiration og udvikling.”

Michael Mannsbro

“Jeg har brugt mit personlige lederskab i både mit arbejds- og privatliv. Det kan for mig ikke skilles ad, da det er en grundlæggende måde, jeg går anderledes til tingene på i dag. Arbejdsmæssigt har jeg fået en helt anden ro omkring mine beslutninger. Jeg ved, hvad der er det rigtige at gøre, og jeg træffer beslutninger på baggrund af mine egne værdier – ikke andres. Det føles så godt.”

Maj Britt Borchert

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev