Foredrag og webinarer

 

Foredrag og webinarer

Se herunder hvilke foredrag og webinarer vi udbyder. Er du interesseret i emner, vi ikke har her på siden, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Webinar: Stress nej tak!

Stress nej tak! er for dem, der ønsker at at tage professionelt hånd om stress, for dem der vil arbejde proaktivt eller dem, der allerede står i en situation, hvor stress er en del af virkeligheden.

Dette webinar har fokus på viden, holdninger og konkrete handlinger. Vi arbejder med en forståelse af, hvad stress er og hvordan den enkelte kan forebygge overbelastning og sætte fokus på funktionelle handlinger i hverdagen.

Webinaret indeholder:

  • Stress – fakta og myter
  • Signaler og symptomer
  • Personlige coping-strategier
  • Værktøjer til stressforebyggelse

Webinaret varer 2 timer, og undervejs vil der indgå 2 x 10 min. gruppearbejde samt en pause.

Narcissisme

For yderligere information send en mail til info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring til Helle Kibsgaard på 29684270

Foredrag: Narcissisme

Bliv klogere på hvordan narcissister påvirker deres omverden

Hvad har Donald Trump, Askepots stedmor og Kim Kardashian til fælles? De er alle så optagede af sig selv, deres eget formål og virke, at de slet ikke opdager, at der også er en anden virkelighed. Det er sådan set ikke, fordi de ikke vil – de kan ikke. Men det er naturligvis ikke kun amerikanske præsidenter, eventyrfigurer og kendisser, der lider af narcissisme. Vi har alle narcissistiske træk – nogle mere end andre. Dem, der har de mest markante træk, efterlader et tydeligt spor i andre mennesker med deres ”mig, mig selv og jeg”-syn.

Narcissistens verdensbillede, adfærd og det aftryk de efterlader i deres omverden, er nogle af de emner, vi vil berøre i foredraget.

Indhold i foredraget:

  • Hvorfor er det vigtigt at vide noget om narcissisme?
  • Narcissistens kendetegn og verdensbillede
  • Hvordan håndterer man en narcissistisk medarbejder, kollega, leder, ven, kæreste mand/kone?
Narcissisme

For yderligere information send en mail til info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring på 29684270

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev