Foredrag og webinarer

Webinar: Stress nej tak!

Stress nej tak! er for dem, der ønsker at at tage professionelt hånd om stress, for dem der vil arbejde proaktivt eller dem, der allerede står i en situation hvor stress er en del af virkeligheden.

Dette webinar har fokus på viden, holdninger og konkrete handlinger. Vi arbejder med en forståelse af, hvad stress er og hvordan den enkelte kan forebygge overbelastning og sætte fokus på funktionelle handlinger i hverdagen.

Webinaret indeholder:

  • Stress – fakta og myter
  • Signaler og symptomer
  • Personlige coping-strategier
  • Værktøjer til stressforebyggelse

Webinaret varer 2 timer og undervejs vil der indgå 2 x 10 min. gruppearbejde samt en pause.

Narcissisme

For yderligere information send en mail til info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring Helle Kibsgaard 29684270

Foredrag: Er du på ret kurs?

Tænker du nogle gange på, om det du gør, er det hele værd? Drømmer du om at droppe alle forpligtelserne og bare leve det frie liv? Et liv uden økonomisk afhængighed, travlhed, pligter, opgaver der hober sig op?

De fleste af os lader det blive ved tanken og prøver at få hverdagen til at glide på bedste beskub. Men måske er der en anden vej. En retning, du ikke har været opmærksom på før. Nogle gange er det ganske få grader på kompasset, der gør forskellen. Uanset om du skal lede andre eller kun dig selv, så handler det om at finde sine værdier, være bevidste om dem og handle ud fra dem.

Et foredrag som muligvis, måske, hvem ved … kan flytte din pil et par grader i den rigtige retning.

Varighed: 45 min.
Målgruppe: Op til 50 deltagere, personaleforeninger, foreninger mm.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Workshop: De pressede unge

Mange unge har heldigvis et godt ungdomsliv, men desværre bliver flere og flere overbelastede, får ondt i livet og stressniveauet hos unge i Danmark er kraftigt stigende.

Vi har lavet tre workshops – en for eleverne, en rettet mod underviserne og en til forældrene. De giver hver i sær en fælles opdateret viden om stress og værktøjskasse, og på den måde afhjælpe tabuerne og gøre noget helt konkret for at forebygge stress.

Workshop om unge og stress på Viborg idrætshøjskole

Tilmeld dig nyhedsbrev