Mindfulness

Morgenevent: Den coachende tilgang

Få inspiration og redskaber til at skabe udvikling og balance

Hvad er en coachende tilgang? Og hvordan kan du bruge den til at styrke det personlige lederskab og dit samarbejde med andre, hvad end det handler om afklaring, udvikling, motivation eller ledelse?

Det stiller Helle Jo Kibsgaard og Lisbet Bladbjerg skarpt på, når vi inviterer til halvanden times inspiration på Marselisborg Havn i Aarhus.

Kom med, hvis du er nysgerrig på, hvordan du med en coachende tilgang blandt andet kan blive bedre til at kommunikere, håndtere konflikter og hjælpe dine medarbejdere, kolleger eller andre samarbejdspartnere til selv at finde gode løsninger på aktuelle udfordringer.

På dagen får du indsigt i:

  • Hvad en coachende tilgang er.
  • Hvad du kan opnå med en coachende tilgang.
  • Hvor og hvordan du med fordel kan bruge den coachende tilgang.

Vil du med?

Det koster 0 kr. at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads.

Tirsdag den 20. august kl. 08.30-10.00

Vi holder en kort pause undervejs, og der er kaffe og brød klar 15 min. før start.

Tilmeld dig eventet nederst på siden

Hvem er eventet relevant for?

Det er især relevant for dig, der gerne vil styrke din kommunikation, dit samarbejde med andre og som samtidig har interesse i at udvikle dit eget personlige lederskab. Du kan eks.vis være leder, projektleder, teamleder, ejerleder, udviklingskonsulent eller i HR.

Vi har et begrænset antal pladser og prioriterer den primære målgruppe, hvis det skulle blive nødvendigt.

På dagen møder du Helle Jo Kibsgaard og Lisbet Bladbjerg, som begge deler ud af deres viden om coaching, der bunder i mange års erfaring på området. Ud over at coache ledere og afholde workshops og oplæg, har de siden 2005 hvert år uddannet mennesker med forskellige professioner fra mindre såvel som store internationale virksomheder på vores anerkendte 1-årige MasterCoach uddannelse.

Tilmeld dig eventet: Den coachende tilgang - den 20. august 2024

Ja tak, tilmeld mig

Oplægsholdere

Lisbet Bladbjerg, executive coach

Lisbet er oprindeligt uddannet sygeplejerske, udviklings- og psykoterapeut og MasterCoach og har en efteruddannelse i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Lisbet har tidligere arbejdet med undervisning og personaleledelse samt salg og udvikling af medicinsk teknologi.

Hos Bladbjerg Kibsgaard arbejder Lisbet som personlig coach, terapeut, udviklingskonsulent og sparringspartner og desuden underviser hun coaches og ledere i stressforebyggelse- og håndtering.

lisbet@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon: 40 50 92 50

Lisbet Bladbjerg
Helle Kibsgaard

Helle Kibsgaard, executive coach

Helle har mere end 25 års ledelseserfaring i erhvervslivet. Hun har arbejdet med bestyrelsesarbejde, HR, filmproduktion, projektledelse, reklamebureaudrift og kommunikation. Derudover har Helle en efteruddannelse i Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Hos Bladbjerg Kibsgaard arbejder Helle til daglig som udviklingskonsulent, personlig coach og sparringspartner. Hun underviser coaches og ledere i stressforebyggelse- og håndtering.

helle@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon: 29 68 42 70

Tilmeld dig nyhedsbrev