Podcast OMTANKER

Vi håber, du vil tage godt imod vores OMTANKER og dele dem generøst med dine medmennesker.
Du kan finde findes os på iTunes, Spotify, BuzzSprout

Episode #01

Respekt for andres model af verden

Hvad sker der, når vi har respekt for andres model af verden? Bliver vi mere tolerante, bedre til at acceptere forskellighed – eller bliver vi bare mere vattede? Vi tager en snak om emnet og Lisbet læser lidt op fra kapitlet Respekt for andres model af verden fra bogen OMTANKER – personligt lederskab i praksis.

Vært: Lisbet Bladbjerg & Helle Kibsgaard

Episode #02

Hvad har du kontrol over?

 

Hvad sker der når vi mister kontrollen? Når vi ikke kan regne ud hvad fremtiden bringer? Lad os se på hvad vi trods alt har kontrol over, hvad vi kan påvirke og hvad vi overhovedet ikke kan gøre noget ved. Nu i en verden, hvor Coronavirus pludselig er blevet vores virkelighed og hvor næsten intet er, som det plejer at være.

Vært: Lisbet Bladbjerg & Helle Kibsgaard

Episode #03

Alle gør det bedste de kan, med de ressourcer de har

 Gør de nu også det? Altså – gør alle mennesker det bedste de kan, med de ressourcer de har? Hvad sker der, når man tror på det? Hvis det nu ikke handler om vilje og indstilling, men om ressourcer? Måske vil jeg være mere venlig og blive nysgerrig på mængden af ressourcer, i stedet for at blive vred, frustreret og anklagende.

Vært: Lisbet Bladbjerg & Helle Kibsgaard

Episode #04

Når virkeligheden vælter

”Lykken findes der, hvor virkeligheden svarer til forventningerne” – citat Troels Kløvedal. Så hvad sker der, når vores verden IKKE svarer til de forventninger vi har? Så havner vi i en Virkelighedskløft. Virkelighedskløften er afstanden mellem den faktiske virkelighed – og den virkelighed vi så brændende ønsker os. Illusionen om den perfekte virkelighed, som den burde være.

Vært: Lisbet Bladbjerg & Helle Kibsgaard