Ledersparring er et neutralt og meget personligt frirum

Få en personlig sparringspartner

Kunne du tænke dig en neutral og erfaren sparringspartner? En person, der ikke er en del af virksomhedens daglige drift? Et sted hvor du kan vende stort og småt – og få sat problemstillingerne i et nyt perspektiv.

Bladbjerg Kibsgaard er erfarne sparringspartnere i de spørgsmål, der er svære at dele med andre i organisationen. Ledersparring er en åben dialog, hvor de ubehagelige eller personlige dilemmaer drøftes i fortrolighed.

INFO MØDE

Er du nysgerrig på, hvad en coach uddannelse kan udvikle dig til karrieremæssigt og personligt?

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med personligt lederskab. Ingen skriftlige opgaver – personligt lederskab udvikles bedst med ‘learning by doing’. Vi starter ét hold hvert år i september.

Er du interessert i coachuddannelsen "Personligt lederskab 1-årig MasterCoach" så er der infomøde:

Onsdag den 19. juni kl. 17.00

Tilmelding info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring 29684270.

Har du ikke mulighed for at deltage, så ring og lad os aftale et andet tidspunkt.

Ledersparring skaber et velfungerende lederteam

Professionel sparring til lederteam

Et stærkt og velfungerende lederteam er altafgørende for en virksomheds succes. Har I et uforløst potentiale på det punkt? Bladbjerg Kibsgaard arbejder med udvikling af ledere og lederteam på alle organisatoriske niveauer.

Vi har gjort os nogle tanker og samlet erfaringer fra de organisationer vi gennem årene har samarbejdet med. Det er blevet til de syv bud på en velfungerende organisation.

Her er nogle af vores samarbejdspartnere

Kunne du selv tænke dig at arbejde med coaching?

Så er Personligt Lederskab 1-årig MasterCoach uddannelsen måske noget for dig.

Danmarks bedste coach uddannelse styrker både din karriere og personlige udvikling.  Vi er stolte af, at 100 % af vores kursister vil anbefale vores Personligt Lederskab 1-årig MasterCoach uddannelsen til andre, der vil arbejde professionelt med coaching.

Klippekort

Med et klippekort er der altid en direkte linje og en kort vej til professionel sparring. Kontakt os på info@bladbjergkibsgaard.dk og hør om fordelene.

Vi tilrettelægger også personlige udviklingsforløb samt kurser og temadage for partnergrupper, lederteam og bestyrelser.

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du kommer ind i receptionen.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort