Ledersparring er et neutralt og personligt frirum

Ledersparring – din personlige sparringspartner

Kunne du tænke dig en neutral og erfaren sparringspartner? En person, der ikke er en del af
virksomhedens daglige drift? Et sted hvor du kan vende stort og småt – og få sat problemstillingerne i et nyt perspektiv.

Bladbjerg Kibsgaard er erfarne sparringspartnere i de spørgsmål, der er svære at dele med
andre i organisationen. Ledersparring er en åben dialog, hvor de ubehagelige eller personlige dilemmaer drøftes i fortrolighed.

INSPIRATIONSDAG I AARHUS

Er du nysgerrig på hvad en coachuddannelsen er? Så kom til inspirationsdag og hør mere om coaching, få brugbare redskaber med hjem og hør mere om 'Personligt lederskab 1-årig MasterCoach'.

Torsdag d. 8. juni - 9.00 - 15.00
Tirsdag d. 22. august - 9.00 - 15.00

Sted: Marselisborg Havnevej 38,1, 8000 Aarhus C

Pris: kr. 500,- (inkl. frokost), som du selvfølgelig får tilbage, hvis du tilmelder dig uddannelsen

Tilmelding: +45 2968 4270 eller info@bladbjergkibsgaard.dk

Læs mere om inspirationsdag

Ledersparring skaber et velfungerende lederteam

Coaching af lederteams

Et stærkt og velfungerende lederteam er altafgørende for en virksomheds succes. Har I et uforløst potentiale på det punkt? Hvilken ledelsesopgave står I overfor? Fusion, forandringer, fyringer, kommunikationsudfordringer, stress eller helt andre opgaver?

Det er jeres fælles værdisæt og fælles mål, der definerer jeres lederskab og jeres handlinger.

Få sparring til at udvikle jeres lederteam til at blive endnu bedre til at løse opgaverne der venter. Vi skræddersyr kursusforløb og sparring efter netop jeres behov.

Bladbjerg Kibsgaard arbejder med udvikling af ledere og lederteams på alle organisatoriske niveauer.

Nogle af vores samarbejdspartnere

Bladbjerg Kibsgaard samarbejder med Danske Commodities

Britta Aagaard

Head of Translation Services, Semantix

“Lisbet og Helle har en fantastisk energi hver især og ikke mindst sammen. De kan få det umulige til at ske, når man mindst venter det. Bag om alt dette er der en knivskarp professionalisme, som arbejder med konkrete og målbare mål”

Klippekort

Med et klippekort er der altid en direkte linje og en kort vej til professionel sparring. Klippekortet kan bruges af flere personer og er gyldigt i tre år.

Vi tilrettelægger også personlige udviklingsforløb samt kurser og temadage for partnergrupper, lederteam og bestyrelser.

8 bud på en velfungerende organisation

Vi har igennem årerne arbejdet sammen med mange forskellige virksomheder og organisationer. Uafhængigt af størrelse og hvad de beskæftiger sig med, bliver det mere og mere tydeligt for os, hvilke elementer, der gør en virksomhed til en sund og attraktiv arbejdsplads, som både kan tiltrække og fastholde de bedst kvalificerede medarbejdere.

  1. Et fælles værdigrundlag fra top til bund
  2. En gennemgående grundholdning med afsæt i mere tillid og mindre kontrol. 
  3.  Fokus på at forebygge stress
  4.  En fælles forståelse af organisationens langsigtede mål
  5.  Klar og tydelig rolle- og ansvarsfordeling
  6.  Der er tydelig prioritering i til- og fravalg
  7.  Samarbejdet er i fokus på kryds og tværs
  8. Lederne kan tiltrække og fastholde de bedst kvalificerede medarbejder

Stress coaching

Stresscoaching hjælper dig med at få overblik over, hvad der har skabt ubalance i dit liv og ikke mindst hvilke handlemuligheder du rent faktisk har.

 

Personlig coaching

Coaching er for dig, som har lyst til udvikling eller sidder fast i en problematik. Du kan se os som din neutrale sparringspartner, der kan udfordre og hjælpe dig med at få nye perspektiver og handlemuligheder – uanset om du har et problem, står i et dilemma eller har et ønske om at udvikle dig som menneske.

 

Stress nej tak!

Kommunikation og samarbejde

Konflikthåndtering

Stress Supervisor

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 21. september 2023

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset på alle pladser til venstre for Marselisborg Havnevej, når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du ankommer.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort

Tilmeld dig nyhedsbrev