Ledersparring.

Ledersparring – din personlige sparringspartner

Kunne du tænke dig en neutral og erfaren sparringspartner? En person, der ikke er en del af virksomhedens daglige drift? Et sted hvor du kan vende stort og småt – og få sat problemstillingerne i et nyt perspektiv.

Bladbjerg Kibsgaard er erfarne sparringspartnere i de spørgsmål, der er svære at dele med andre i organisationen. Ledersparring er en åben dialog, hvor de ubehagelige eller personlige dilemmaer drøftes i fortrolighed.

Britta Aagaard

Head of Translation Services, Semantix

“Lisbet og Helle har en fantastisk energi hver især og ikke mindst sammen. De kan få det umulige til at ske, når man mindst venter det. Bag om alt dette er der en knivskarp professionalisme, som arbejder med konkrete og målbare mål”

Nogle af vores samarbejdspartnere

Bladbjerg Kibsgaard samarbejder med Danske Commodities

Klippekort

Med et klippekort er der altid en direkte linje og en kort vej til professionel sparring. Klippekortet kan bruges af flere personer og er gyldigt i tre år.

Vi tilrettelægger også personlige udviklingsforløb samt kurser og temadage for partnergrupper, lederteam og bestyrelser.

Stresscoaching

Stresscoaching hjælper dig med at få overblik over, hvad der har skabt ubalance i dit liv og ikke mindst hvilke handlemuligheder, du rent faktisk har.

 

Personlig coaching

Coaching er for dig, som har lyst til udvikling eller sidder fast i en problematik. Du kan se os som din neutrale sparringspartner, der kan udfordre og hjælpe dig med at få nye perspektiver og handlemuligheder – uanset om du har et problem, står i et dilemma eller har et ønske om at udvikle dig som menneske.

 

Coaching af lederteams

Coaching af lederteams

Et stærkt og velfungerende lederteam er altafgørende for en virksomheds succes. Har I et uforløst potentiale på det punkt? Hvilken ledelsesopgave står I overfor? Fusion, forandringer, fyringer, kommunikationsudfordringer, stress eller helt andre opgaver? Det er jeres fælles værdisæt og mål, der definerer jeres lederteam og jeres handlinger.

Få sparring til at udvikle jeres lederteam til at blive endnu bedre til at løse opgaverne der venter. Vi skræddersyr kursusforløb og sparring efter netop jeres behov.

Bladbjerg Kibsgaard arbejder med udvikling af ledere og lederteams på alle organisatoriske niveauer.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Udviklingskonsulent MasterCoach Bladbjerg Kibsgaard

MasterCoach-uddannelse

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en reel forskel for dig selv og andre.

1-årig MasterCoach er for dig, der vil have en coachuddannelse af høj faglig standard, udvikle dine kompetencer som leder, medarbejder og menneske. Du får personlig sparring under dit uddannelsesforløb.

Hvis du er nysgerrig på uddannelsen så tag endelig fat i os.

Kontakt: +45 2968 4270 eller info@bladbjergkibsgaard.dk

 

Tilmeld dig nyhedsbrev