Kom tættere på Lisbet

Kom tættere på Helle

KOM TÆTTERE PÅ…

Lisbet Bladbjerg. Hun omtaler sig selv om en slags “Personligt lederskabs-prædikant” og er dybt taknemmelig for det arbejdsliv, hun har. Du kan her komme lidt tættere på Lisbet Bladbjerg – en af Bladbjerg Kibsgaards grundlæggere.

“Bladbjerg Kibsgaard har tre værdier: Udvikling, Balance og (personligt) Lederskab – Hvad betyder de tre værdier for dig?
Uha – det kunne jeg skrive en hel novellesamling om🤔 – men kort fortalt så er det mine tre kerneværdier, som jeg gør mit allerbedste for at ”leve” hver eneste dag. Udvikling: Mine kolleger, klienter og vores kursister er de bedste medudviklere og samarbejdspartnere, jeg kan få. Altid bliver jeg udfordret, og hele tiden bliver jeg en lille smule klogere. Balance: Den åh så svære balance skal hele tiden justeres, og bedst som jeg tror at nu er den der – sker der noget i mit liv, og så skal der fokus på balancegangen igen. Mit, til alle tider, bedste ”hack” er, at jeg skal huske at nyde, før jeg kan yde. Kun på den måde kan jeg holde balancen. Personligt lederskab: Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at få mest muligt ud af de ressourcer, og de kompetencer jeg har – og for at leve i overensstemmelse med mine værdier. Jeg gør, hvad jeg kan for at tage mest muligt ansvar for mit eget liv. Jeg gør virkelig mit bedste! Lykkes det? Nej langtfra altid. Og ja – jeg er nok lidt af en ”Personligt lederskabs-prædikant”, for jeg synes, at det er så fuldstændigt essentielt, når vi ønsker vores liv skal være værd at leve.

Du har – sammen med Helle – grundlagt Bladbjerg Kibsgaard og udviklet en MasterCoach uddannelse. Uddannelsen tiltrækker stadig, efter 17 år, (flere og flere) kursister hvert år. Hvad gør, at uddannelsen stadig er relevant?
Det er den, fordi der heldigvis stadig er mange mennesker, der ønsker at sætte fokus på deres personlige lederskab, tage sig tid til fordybelse og udvikling, og som er klar over, at det er med til at styrke og højne deres livskvalitet. Dem, der tager uddannelsen, er voksne, erfarne og kvalitetsbevidste, og de ved, at de skal blive ved med at udvikle sig, for at kunne være ledere i deres eget liv og – for mange af kursisternes vedkommende – også at kunne være gode ledere for andre end sig selv. Vi sætter os selv personligt i spil på hvert eneste modul, og det gør vores kursister i den grad også. Alle har vi det fælles formål at styrke vores personlige lederskab, som jo har en individuel vinkel for os hver især. Vi udvikler os sammen som gruppe og derfor bliver uddannelsen ved med at være relevant og lærerig – også for os.

Du siger tit, at du elsker dit arbejde – hvad er det, der er så fantastisk?
Det mest fantastiske er, at jeg hver eneste dag får lov til at gøre det, jeg elsker allermest. At bruge mig selv på tre områder; At sidde fordybet sammen med et enkelt menneske og være medvirkende til, at personen får nye ”omtanker”, kan perspektivere og udvikle sig lige netop på den måde, der er mest anvendelig i dette menneskes liv – lige netop nu. At undervise teams i virksomheder og være lærer for vores dejlige udviklingslystne kursister. At skrive undervisningsmateriale, bøger og artikler hvor jeg kan blive ved med at dygtiggøre mig i en lang uendelighed. Det elsker jeg, og derfor er hver eneste dag noget helt specielt som jeg glæder mig til hver morgen, jeg står op. Tænk hvor privilegeret jeg er at kunne arbejde med det, jeg brænder allermest for!”

Kontakt Lisbet

Mail: Lisbet@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon: 40 50 92 50

Udviklingskonsulent MasterCoach Bladbjerg Kibsgaard

Uddannelsen “Personligt lederskab 1-årig MasterCoach” er en intensiv uddannelse med høj faglig standard og praksisnære værktøjer, der udvikler og styrker dig personligt og professionelt.

Tilmeld dig nyhedsbrev