Kom tættere på Karoline

Kom tættere på Karoline

KOM TÆTTERE PÅ…

Karoline Reda, udviklingskonsulent og MasterCoach hos Bladbjerg Kibsgaard.


– Karoline, du har fortalt at du arbejder ud fra forudsætningen om at ”Alle gør det bedste de kan med de ressourcer de har” – Kan du ikke uddybe det lidt?

For mig handler det om at sikre et fokus på at alle mennesker har ressourcer – men at der måske ikke altid er balance mellem ressourcer og de krav og opgaver, som vi møder i vores hverdag og i livet. Når jeg i mit arbejde møder klienter og borgere på det grundlag, skaber det mulighed for forandring og udvikling. Det, der kan opleves som en uhensigtsmæssig adfærd eller valg af strategi hos en klient, borger eller ven, handler IKKE om manglende vilje. Og ved at møde andre med tanken om at, ”Alle gør det bedste de kan, med de ressourcer de har”, giver det mulighed for, at vi er mere tålmodige, nysgerrige og undersøgende på, hvorfor der ikke er så mange ressourcer til rådighed, og hvad der kan være årsagen. Det kan handle om ressourcer i os selv, eller ressourcer (og hjælp) vi har behov for at få fra andre.

Indimellem skal jeg også minde mig selv om det – og at jeg faktisk selv gør det bedste jeg kan i en given situation.

– Hvordan bruger du din coachuddannelse og erfaring når du rådgiver fagfolk og familier i sager med komplicerede problemstillinger såsom psykiske vanskeligheder, udviklingsforstyrrelser og stress- og belastningsreaktioner?

Gennem coachuddannelsen har jeg fået en masse gode samtaleredskaber og modeller med mig, som jeg dagligt anvender. Jeg har fået en langt større forståelse for mit eget personlige lederskab og nye perspektiver på min egen rolle. Den coachende tilgang i kombination med min funktion som rådgiver, øger min nysgerrighed, åbenhed og sikrer fleksibilitet i forhold til løsninger og handling – altid med udgangspunkt i den jeg samarbejder med.

Kontakt Karoline

Mail: karoline@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon:27 28 66 68

Udviklingskonsulent MasterCoach Bladbjerg Kibsgaard

Uddannelsen “Personligt lederskab 1-årig MasterCoach” er en intensiv uddannelse med høj faglig standard og praksisnære værktøjer, der udvikler og styrker dig personligt og professionelt.

Tilmeld dig nyhedsbrev