Kom tættere på Helle Flohr Koch

KOM TÆTTERE PÅ…

KOM TÆTTERE PÅ MasterCoach og Udviklingskonsulent Helle Flohr Koch. Helle beskriver sig selv både som en eventyrlysten Indiana Jones og en gammeldags boomer (trods hun i virkeligheden er generation X). 

Hvis vi skal lære dig lidt bedre at kende, vil vi gerne høre mere om hvad der driver dig?
Årh… det er svært sådan at svare kortfattet på. Men min nysgerrighed er en stor driver. Jeg synes alle mennesker er spændende, jeg elsker at lærer nyt og så ÆÆÆLSKER jeg når mine fordomme får en lussing. Jeg har selv fået virkelig meget ud af at tage MasterCoach-uddannelsen og hvis jeg på nogen måde kan hjælpe andre med at få nogle af de indsigter og bevidstheder, så bliver jeg glad. Jeg er meget imponeret over, hvor langt man kan komme med den strukturerede samtale og nogle gode værktøjer. Jeg ser mig selv som en slags Indiana Jones, der er på opdagelse sammen med min klient. Jeg har ”skattekortet” i form af spørgsmålene og klienten bestemmer, om vi skal til højre eller venstre baseret på sine svar. Dermed finder vedkommende selv de handlinger, der passer i livet, om det er ny karriere, livkrise, stress eller noget helt fjerde, vi arbejder med. Det er da fedt, ikk?

Du har meget fokus på de unge i øjeblikket – hvorfor det?
Vores unge mennesker er vores fremtid. De er kloge og ambitiøse – nogle gange FOR ambitiøse i forhold til de rammer og vilkår, de har. Verden i dag er kompleks og den er kommet tættere på, synes jeg. Altså på den måde at unge bliver meget mere eksponeret for, hvad der foregår ude i verden helt ned på et personligt plan end jeg gjorde (for 100 år siden). Det betyder at deres sammenligningsgrundlag er ENORMT stort. De unge ønsker at præsterer på alle parametre både fagligt, personligt og socialt og i deres verden er ALT vigtig og ALT haster lige meget og det gør det virkelig svært at få enderne til at nå sammen. Jeg ønsker at hjælpe de unge med at stå stærkere i sig selv, opdage og forstå deres egen værdier og dermed handle ud fra dem og ikke andres.

Hvis du skulle fremhæve en af de værdier  – hvilken skulle det så være?
Hmmm… jeg er nok lidt gammeldags i mine værdier. Jeg er ret Boomer-agtig selvom jeg i virkeligheden vist nok hører til Generation X.
Men for mig er det vigtigt at behandle andre ordentligt, hvilket måske lyder lidt banalt. Men særligt sætningen: ”Respekt for andres model af verden.” rammer virkelig godt sådan som jeg har det. For mig betyder den, at vi alle sammen kommer med forskellige oplevelser og erfaringer, som vi filtrerer vores beslutninger og væremåde ud fra og i virkeligheden ANER jeg ikke, hvad du kommer fra/af, så derfor vil eller skal jeg heller ikke dømme dig. Håber det giver mening?!  Men den sætning er fuldstændig indgroet i mig og gør for mig at det er nemmere at møde mennesker og giver mig lyst til at være nysgerrig.

Helle Flohr koch
Helle Flohr koch

Kontakt Helle Flohr

Mail: heko@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon: 21420426

Kontakt Helle Flohr

Mail: heko@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon: 21420426

Udviklingskonsulent MasterCoach Bladbjerg Kibsgaard

Uddannelsen “Personligt lederskab 1-årig MasterCoach” er en intensiv uddannelse med høj faglig standard og praksisnære værktøjer, der udvikler og styrker dig personligt og professionelt.

Tilmeld dig nyhedsbrev