Kom tættere på Helle

Kom tættere på Helle

KOM TÆTTERE PÅ…

Helle Kibsgaard, udviklingskonsulent og MasterCoach hos Bladbjerg Kibsgaard.

Helle Kibsgaard er som navnet indikerer en af Bladbjerg Kibsgaards grundlæggere. Her kan du komme lidt tættere Helle.

Helle, du har mange roller i Bladbjerg Kibsgaard; Coach, underviser, foredragsholder, kursusafholder, laver supervisioner, daglig økonomiansvarlig, mælkeindkøber (betroet rolle!) og meget andet. Er der en af ”kasketterne” du holder mere af end andre?

Ha ha…. Ja, jeg har meget betroede hverv her i firmaet – men jeg kan faktisk lide alt det jeg laver. Jeg kan godt lide afveksling mellem at tale med mennesker og fyre den af som underviser. Men jeg holder også af, at sidde og lave administrative opgaver – det er ren afslapning for mig.

Inden du blev coach mm. var du direktør i et reklamebureau, er der nogle erfaringer fra den tid eller den branche du bruger i dit arbejde i Bladbjerg Kibsgaard?

Ja, både hvad jeg gjorde og hvad jeg skulle have gjort. Man bliver heldigvis klogere med alderen – og den har jeg jo med mig. Jeg sparrer ofte med ledere om de dilemmaer de sidder med i det daglige – og der trækker jeg selvfølgelig på mine egne erfaringer. Men jeg har været coach længere end noget andet i mit arbejdsliv – så det er selvfølgelig i den faglighed jeg er stærkest.

Du har selv været på det allerførste hold af Personligt lederskab 1-årig MasterCoach og er nu underviser og udvikler af uddannelsen. I dine øjne, hvad er det så, der er så specielt ved den uddannelse?

At det er en gamechanger – kort og godt. Det var det også for mig – jeg fik en ny vej i mit arbejdsliv, som jeg har elsket lige siden. Jeg tror ikke, at jeg som sådan forandrede mig meget, men jeg fik helt nye perspektiver på så mange ting i mit liv.

Det er fantastisk at arbejde med voksne mennesker, som ønsker at udvikle sig. Der er virkelig nogle forvandlingsbolsjer indimellem – de ved selv hvem de er 😊Man bliver både mere skarp og mere rund af at tage den uddannelse – og det klæder de fleste.

 

Kontakt Helle

Mail: helle@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon: 29 68 42 70

Udviklingskonsulent MasterCoach Bladbjerg Kibsgaard

Uddannelsen “Personligt lederskab 1-årig MasterCoach” er en intensiv uddannelse med høj faglig standard og praksisnære værktøjer, der udvikler og styrker dig personligt og professionelt.

Tilmeld dig nyhedsbrev