Kom tættere på Katrine

Pralerier: Danske Commodities

KOM TÆTTERE PÅ

Katrine Mejnecke, udviklingskonsulent og MasterCoach hos Bladbjerg Kibsgaard.

“Katrine, har du egentlig altid vidst du ville være coach?
Nej, men jeg har altid gerne ville arbejde med dyr eller mennesker?!? Ikke at det måske giver mening i forhold til dit spørgsmål… Men for mig er det vigtigt at kunne bidrage… – i virkeligheden i alle former for sammenhænge.

Hvorfor tog du så egentlig uddannelsen som MasterCoach?
Jeg var nysgerrig på, hvordan jeg kunne udvikle mit personlige lederskab. På det tidspunkt, vidste jeg ikke hvad dét lige var for noget, men jeg var ret opsat på at udvikle mig og få redskaber til at få balancen igen, når jeg – som alle andre – en gang i mellem vælter.

Men hvordan “endte” du så som coach?
Jeg er uddannet indenfor kommunikation og retorik og efter uddannelsen som MasterCoach blev jeg selvstændig kommunikationsrådgiver. Her fandt jeg hurtigt ud af, at en del af min rådgivning fik mere og mere karakter af coaching – en slags kommunikationscoaching om man vil.
Jeg fik et samarbejde med Bladbjerg Kibsgaard, hvor jeg er to dage om ugen. Den perfekte kombination af at coache og hjælpe med kommunikation og markedsføring.

Har du et godt råd til andre, der tænker på at tage uddannelsen, men ikke tænker at de skal coache?
Redskaberne man får på uddannelsen, kombineret med den udvikling man selv gennemgår, kan bruges i alle livets sammenhænge; Som leder, medarbejder, kollega, veninde, partner… ja sågar som forælder. Så mit råd er, at man bare skal komme i gang. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt et eneste sekund” 💚

Kontakt Katrine

 Mail katrine@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon 28 78 03 74

Udviklingskonsulent MasterCoach Bladbjerg Kibsgaard

Uddannelsen “Personligt lederskab 1-årig MasterCoach” er en intensiv uddannelse med høj faglig standard og praksisnære værktøjer, der udvikler og styrker dig personligt og professionelt.

Tilmeld dig nyhedsbrev