Kom tættere på Hans

Billede af Hans Kastbjerg

KOM TÆTTERE PÅ

Hans Kastbjerg, udviklingskonsulent og MasterCoach hos Bladbjerg Kibsgaard.

“Hans – du er jo egentlig uddannet pædagog og specialpædagog,
hvordan hænger det sammen med coaching-faget?

Som specialpædagog og pædagog handler det primært om to væsentlige ting, der nærmest uløseligt hænger sammen med den coachende tilgang. Det drejer om ”Respekt for den andens model af verden” og at kunne være fleksibel i sit mindset om tanker, løsninger, handlinger og samspil. Så på den måde tænker jeg at det den coachende tilgang nærmest er en grundpille i pædagogisk arbejde.

 

Hvad er egentlig det bedste ved at være
udviklingskonsulent/coach?

Jamen, der er jo mange ting som er superfede. Først og fremmest er det fantastisk at følge mennesker i deres udvikling. Om det arbejdsmæssigt eller personligt, om det er specialpædagogisk eller organisatoriske forandringer, så er det at se et menneske udvikle sig altid en glæde.

En anden ting er, at jeg også forpligter mig til at ville udvikle mig selv. Det betyder for mig, at jeg også løbende skal være nysgerrig på mig selv og mine handlinger. Jeg har altid være nysgerrig på at forstå andres måder at opleve verden på og nu har jeg også muligheden for at drage det ind i mit arbejde.

 

Har du et godt råd til dem, der overvejer
at tage en coachuddannelse?

At gøre det! Mange af os har en tendens til at ville gennemtænke en udvikling eller et livsskridt og undersøge om det virkelig kan betale sig osv. Jeg tror at alle kan lære af den coachende tilgang. Det man får med sig, er ikke altid noget man kan beregne eller analysere sig frem til. Jeg har i hvert fald fået meget mere med, end jeg regnede med og havde analyseret mig frem til, inden jeg tog uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach. Ligeledes oplever jeg flere af dem der tager coachuddannelsen, starter med et bestemt fokus, men ender med at få meget mere med, end de havde regnet med. Så i bund og grund er mit råd bare at komme i gang.

Kontakt Hans

Mail: hans@bladbjergkibsgaard.dk

Telefon:  60 54 00 74

Udviklingskonsulent MasterCoach Bladbjerg Kibsgaard

Uddannelsen “Personligt lederskab 1-årig MasterCoach” er en intensiv uddannelse med høj faglig standard og praksisnære værktøjer, der udvikler og styrker dig personligt og professionelt.

Tilmeld dig nyhedsbrev