En helt unik coach uddannelse

Forleden dag blev vi spurgt, hvorfor vi er så vildt stolte over at uddanne et hold Udviklingskonsulenter og Mastercoaches hvert eneste år. Jamen det er vi, fordi det er vores hjerteblod at uddanne mennesker til at gøre en forskel, til at være nysgerrige på og have respekt for andres model af verden. Vi ved simpelthen ikke noget bedre.

Det der gør denne coach uddannelse så unik, er blandt andet at du hele vejen igennem, har tilknyttet din helt personlige mentor, der vil hjælpe dig med at udvikle personligt lederskab. Et andet væsentligt element er også de fire internat moduler, hvor vi specielt fokuserer på de mere dybdegående og personligt udviklende sider af din uddannelse som coach. Her er der virkelig tid til udvikling og refleksion. Og så er det unikt at du vælger at bruge 233 timer på din egen udvikling, både personligt og fagligt på et forløb der strækker sig over 10 måneder. Du bliver dygtig – rigtig dygtig.

I 10 år har vi lavet coach uddannelse og vi har et helt personligt kendskab til hver eneste deltager. Kursisterne kommer fra mange forskellige erhverv og den fællesnævner de har, er at de ønsker at få en efteruddannelse, der er specialdesignet, så netop de bliver mødt, på deres unikke personlighed og på deres faglighed. Kursisterne vil bruge deres coach uddannelse meget forskelligt, når de er færdige. Langt de fleste bruger de værktøjer de får og den personlige udvikling de gennemgår, til at blive endnu bedre til at varetage deres job – hvad end de så laver. Nogle nedsætter sig efter endt coach uddannelse, som privat praktiserende coaches og af dem har vi lige nu, fornøjelsen af at have 15 coaches tilknyttet Bladbjerg Kibsgaard, som alle arbejder deltids med coaching. De er placeret i hele Danmark. Et stærkt og meget kompetent netværk, hvor vi med største fornøjelse kan anbefale hver og en.

Vi har set på hvem det egentlig er, der deltager på vores coach uddannelse. Aldersmæssigt ligger holdet oftest mellem 35 – og 55 år og når vi ser på den faglige baggrund, ved vi, at vores styrke helt klart ligger i den helt fantastiske blanding af fagligheder, et hold udgør. Lige et lille udpluk af fag, som er meget betegnende for vores hold. Sygeplejerske, salgschef, revisor, skolelærer, bankrådgiver, HR chef, direktør, designer, farmaceut, regnskabschef, vejleder, AD’er, gartner, projektleder, sagsbehandler, ingeniør og mange, mange flere fag, er repræsenterede på vores hold. Vi har en personlig samtale med alle der starter på coach uddannelsen og du skal være meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi vil glæde os til at se dig og vi starter næste hold den 15. september 2016.

De mennesker vi møder på uddannelsen, som alle har deres rygsæk fyldt med livs- og erhvervserfaring, er også med til at udvikle os som mennesker og det at vi mødes på 7 moduler gør, at vores coach hold bliver så sammentømrede, at de danner netværk der, for mange af dem, holder hele livet. Som Bladbjerg Kibsgaard coach er man automatisk medlem af et stort netværk på tværs af holdene, der mødes 3 gange om året og som også får tilbud om yderligere efteruddannelse, træning og supervision.

For os er det helt enestående hver gang vi får lov til at være en del af et voksent menneskes udvikling. Får lov til at se ideer, kompetencer og personligheder vokse. Se værdier der bliver omsat til handling og mål der bliver nået. Oplever hvad der sker når kommunikation virker, når ting bliver sat i perspektiv og når verden bliver forstået på en ny måde.

Uhhhhhh det er godt 🙂

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrev