Vi vil gerne inspirere

Foredrag

Fra tid til anden inviterer vi til foredrag i vores lokaler på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus. Men det er mere end ofte, at vi drager rundt i landet og holder foredrag.

Vores foredrag er øjenåbnere hvor du får inspiration og indføringer i specifikke emner. Ønsker du mere konkret handlingsorienterede oplæg, skal du kigge under vores kurser.

Vi tager gerne udgangspunkt i kapitler fra bogen Omtanker – personligt lederskab i praksis.  

Vi tilpasser og tilrettelægger vores foredrag, så de passer til formålet og målgruppen, hvorfor du ikke ser faste priser på foredrag herunder.

Skriv endelig til os og forespørg på dato. Beskriv også gerne, formål, påfør lokation og antal deltagere til foredraget. Så har vi bedre mulighed for at give en retvisende tilbagemelding.

Kontakt

Bladbjerg Kibsgaard
Marselisborg Havnevej 38,1
8000 Aarhus C

Tlf: +45 2968 4270

info@bladbjergkibsgaard.dk

Foredrag: Er du på ret kurs?

Tænker du nogle gange på, om det du gør, er det hele værd? Drømmer du om at droppe alle forpligtelserne og bare leve det frie liv? Et liv uden økonomisk afhængighed, travlhed, pligter, opgaver der hober sig op?

De fleste af os lader det blive ved tanken og prøver at få hverdagen til at glide på bedste beskub. Men måske er der en anden vej. En retning, du ikke har været opmærksom på før. Nogle gange er det ganske få grader på kompasset, der gør forskellen. Uanset om du skal lede andre eller kun dig selv, så handler det om at finde sine værdier, være bevidste om dem og handle ud fra dem.

Et foredrag som muligvis, måske, hvem ved … kan flytte din pil et par grader i den rigtige retning.

Varighed: 45 min.
Målgruppe: Op til 50 deltagere, personaleforeninger, foreninger mm.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Stress nej tak!

Kommunikation og samarbejde

Konflikthåndtering

Stress Supervisor

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 19. september 2019