NARCISSISME

Foredrag: Narcissisme

Bliv klogere på hvordan narcissister påvirker deres omverden

Hvad har Donald Trump, Askepots stedmor og Kim Kardashian til fælles? De er alle så optagede af sig selv, deres eget formål og virke, at de slet ikke opdager, at der også er en anden virkelighed. Det er sådan set ikke, fordi de ikke vil – de kan ikke. Men det er naturligvis ikke kun amerikanske præsidenter, eventyrfigurer og kendisser, der lider af narcissisme. Vi har alle narcissistiske træk – nogle mere end andre. Dem, der har de mest markante træk, efterlader et tydeligt spor i andre mennesker med deres ”mig, mig selv og jeg”-syn.

Narcissistens verdensbillede, adfærd og det aftryk de efterlader i deres omverden, er nogle af de emner, vi vil berøre i foredraget.

Indhold i foredraget:

 • Hvorfor er det vigtigt at vide noget om narcissisme?
 • Narcissistens kendetegn og verdensbillede
 • Hvordan håndterer man en narcissistisk medarbejder, kollega, leder, ven, kæreste mand/kone?

Kontakt os, hvis I vil høre mere om foredraget info@bladbjergkibsgaard.dk

INTRODAG I AARHUS

Er du nysgerrig på coachuddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er noget for dig? Så kom til introdag i Aarhus.

Onsdag d. 17. august

Praktisk: 9.00 - 15.00  Marselisborg Havnevej 38,1, 8000 Aarhus C

Pris: kr. 500,- (inkl. frokost), som du selvfølgelig får tilbage, hvis du tilmelder dig uddannelsen

Tilmelding:

Tlf: +45 2968 4270 eller info@bladbjergkibsgaard.dk

DET STORE FRIKVARTER 

– et tankevækkende webinar

DET STORE FRIKVARTER er et webinar, der giver medarbejdere i virksomheder og organisationer en velfortjent pause, med mulighed for at få tankerne lidt væk fra opgaverne og få nye input i en corona-hverdag.

Mange arbejder hjemmefra eller går på arbejde sammen med et begrænset antal kolleger. Meget er anderledes i øjeblikket og nogen oplever, at det er svært at holde dampen og det gode humør oppe, når man savner kollegerne, de inspirerende møder og de hyggelige snakke ved kaffemaskinen.

Måske er der brug for at holde et frikvarter i en tid, hvor man kan trænge til et skulderklap og en uforpligtende stund væk fra spisebordsarbejdspladsen, hjemmeskolingen og savnet af kollegerne og hverdagen?

Webinaret DET STORE FRIKVARTER handler om:

 • Hvorfor vores hjerner gør, som de gør
 • Hvordan man takler en frustration eller to
 • Tips og tricks til at holde fast i en god hverdag

Webinaret DET STORE FRIKVARTER tilpasses naturligvis jeres virksomhed og det der er særligt relevant at sætte fokus på for jer.

Det foregår live og varer ca. 45 minutter. I vælger et tidspunkt for live-sending, som passer ind i jeres hverdag.

Webinaret er for grupper og kræver tilmelding. Man kan altså ikke deltage som enkeltperson.

For yderligere information send en mail til info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring Helle Kibsgaard 29684270 eller Lisbet Bladbjerg 40509250.

GENSTART

Styrk fællesskabet og kom godt tilbage 

Så er der gået et år med corona – et år som har ændret vores verden. Både den lille og den store.

Nu kan vi så endelig begynde at kigge ind i en forsigtig genåbning, og så bliver alting godt igen. Eller hvordan bliver det egentligt?

Efter den første fællesånd-rus i starten af pandemien er vores opfattelse af rigtigt og forkert blevet mere polariseret. Vi er blevet skarpere på alle kanter, og uenigheden bliver tydeligere. Der er selvbestaltede eksperter på snart sagt alt fra surdej til pandemistrategier.

Den polarisering må vi forholde os til. Både som samfund, som organisation og som individ.

Når vi i løbet af de kommende måneder strømmer tilbage på arbejde, vil langt de flest af os glædes over det, men vores erfaringer fra corona året er forskellige. Nogle har nydt at arbejde hjemme – andre har virkelig hadet det. Nogle har haft stor fornøjelse af at være ekstra meget sammen med børnene – andre har slet ikke kunnet få det til at fungere med hjemmeskoling. Nogle kommer tilbage med masser af energi – andre er virkelig overbelastede og drænede.

Der er grund til at holde øje med trivslen, for hvordan går det, når vi samles på vores fælles arbejdsplads og har meget forskellige erfaringer fra det sidste år med i bagagen?

For at genstarten kan blive velfungerende, er det vigtigt at være opmærksom på nogle faktorer, der kan være med til at minimere risikoen for overbelastning, konflikter og effektivitetstab. Der er grund til at styrke fællesskabet for at undgå yderligere polarisering, øge sammenholdet og genstarte processen med igen at komme til at fungere som et homogent velsmurt team.

Webinaret “GENSTART” 

 • Styr din hjerne
 • Respekt for forskellighed
 • Konflikt forebyggelse
 • Overbelastningsforståelse
 • Styrkende team genoptræning

Værktøjerne kan fremsendes som postkort.

Webinaret GENSTART tilpasses naturligvis, så det sætter fokus på det, der er særlig relevant for jeres virksomhed. Det foregår live og varer 1 time. I vælger et tidspunkt for live-sending. Webinaret er for grupper og kræver tilmelding. Man kan altså ikke deltage som enkeltperson.

For yderligere information send en mail til info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring Helle Kibsgaard 29684270 eller Lisbet Bladbjerg 40509250.

Foredrag: Er du på ret kurs?

Tænker du nogle gange på, om det du gør, er det hele værd? Drømmer du om at droppe alle forpligtelserne og bare leve det frie liv? Et liv uden økonomisk afhængighed, travlhed, pligter, opgaver der hober sig op?

De fleste af os lader det blive ved tanken og prøver at få hverdagen til at glide på bedste beskub. Men måske er der en anden vej. En retning, du ikke har været opmærksom på før. Nogle gange er det ganske få grader på kompasset, der gør forskellen. Uanset om du skal lede andre eller kun dig selv, så handler det om at finde sine værdier, være bevidste om dem og handle ud fra dem.

Et foredrag som muligvis, måske, hvem ved … kan flytte din pil et par grader i den rigtige retning.

Varighed: 45 min.
Målgruppe: Op til 50 deltagere, personaleforeninger, foreninger mm.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Stress nej tak!

Kommunikation og samarbejde

Konflikthåndtering

Stress Supervisor

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 29. september 2022

Tilmeld dig nyhedsbrev