Foredrag og webinarer
Narcissisme

Webinar: Stress nej tak!

Stress nej tak! er for dem, der ønsker at at tage professionelt hånd om stress, for dem der vil arbejde proaktivt eller dem, der allerede står i en situation hvor stress er en del af virkeligheden.

Dette webinar har fokus på viden, holdninger og konkrete handlinger. Vi arbejder med en forståelse af , hvad stress er og hvordan den enkelte kan forebygge overbelastning og sætte fokus på funktionelle handlinger i hverdagen.

 

Webinaret indeholder:

  • Stress – fakta og myter
  • Signaler og symptomer
  • Personlige coping-strategier
  • Værktøjer til stressforebyggelse

Webinaret varer 2 timer og undervejs vil der indgå 2 x 10 min. gruppearbejde samt en pause.

 

 

For yderligere information send en mail til info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring Helle Kibsgaard 29684270

Foredrag: Narcissisme

Bliv klogere på hvordan narcissister påvirker deres omverden

Hvad har Donald Trump, Askepots stedmor og Kim Kardashian til fælles? De er alle så optagede af sig selv, deres eget formål og virke, at de slet ikke opdager, at der også er en anden virkelighed. Det er sådan set ikke, fordi de ikke vil – de kan ikke. Men det er naturligvis ikke kun amerikanske præsidenter, eventyrfigurer og kendisser, der lider af narcissisme. Vi har alle narcissistiske træk – nogle mere end andre. Dem, der har de mest markante træk, efterlader et tydeligt spor i andre mennesker med deres ”mig, mig selv og jeg”-syn.

Narcissistens verdensbillede, adfærd og det aftryk de efterlader i deres omverden, er nogle af de emner, vi vil berøre i foredraget.

Indhold i foredraget:

  • Hvorfor er det vigtigt at vide noget om narcissisme?
  • Narcissistens kendetegn og verdensbillede
  • Hvordan håndterer man en narcissistisk medarbejder, kollega, leder, ven, kæreste mand/kone?

Kontakt os, hvis I vil høre mere om foredraget info@bladbjergkibsgaard.dk

Narcissisme

Foredrag: Er du på ret kurs?

Tænker du nogle gange på, om det du gør, er det hele værd? Drømmer du om at droppe alle forpligtelserne og bare leve det frie liv? Et liv uden økonomisk afhængighed, travlhed, pligter, opgaver der hober sig op?

De fleste af os lader det blive ved tanken og prøver at få hverdagen til at glide på bedste beskub. Men måske er der en anden vej. En retning, du ikke har været opmærksom på før. Nogle gange er det ganske få grader på kompasset, der gør forskellen. Uanset om du skal lede andre eller kun dig selv, så handler det om at finde sine værdier, være bevidste om dem og handle ud fra dem.

Et foredrag som muligvis, måske, hvem ved … kan flytte din pil et par grader i den rigtige retning.

Varighed: 45 min.
Målgruppe: Op til 50 deltagere, personaleforeninger, foreninger mm.

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Stress nej tak!

Kommunikation og samarbejde

Konflikthåndtering

Stress Supervisor

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 21. september 2023

Tilmeld dig nyhedsbrev