Værdier skal leves

Værdier fra ord til handling

Værdier påvirker vores beslutninger, den måde vi løser konflikter på, den måde vi leder på og den måde vi er sammen på. Værdikonflikter opstår, når vi siger ét og gør noget andet. Altså når det, vi siger, tænker, føler og mener, ikke er overensstemmende med det, vi gør. Værdier skal kunne ses og høres, og så skal de kunne aflæses i konkrete handlinger.

Undersøgelser viser, at virksomheder med klare værdier har de mest tilfredse medarbejdere.

Bladbjerg Kibsgaard tilrettelægger og gennemfører organisationsudvikling på alle niveauer. Vi afklarer problematikker og arbejder målrettet med at få mennesker til at forstå hinanden, udvikle organisationer og skabe værdi.

INFO MØDE

Er du nysgerrig på, hvad en coach uddannelse kan udvikle dig til karrieremæssigt og personligt?

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med personligt lederskab. Ingen skriftlige opgaver – personligt lederskab udvikles bedst med ‘learning by doing’. Vi starter ét hold hvert år i september.

Er du interessert i coachuddannelsen "Personligt lederskab 1-årig MasterCoach" så er der infomøde:

Onsdag den 19. juni kl. 17.00

Tilmelding info@bladbjergkibsgaard.dk eller ring 29684270.

Har du ikke mulighed for at deltage, så ring og lad os aftale et andet tidspunkt.

Kontakt

Bladbjerg Kibsgaard
Marselisborg Havnevej 38,1
8000 Aarhus C
 
 
Tlf: Lisbet Bladbjerg 4050 9250
Tlf: Helle Kibsgaard 2968 4270
 

Lisbeth Kusk

Kommunikationskonsulent

“Gode, konkrete værktøjer leveret med et smittende engagement. Bladbjerg Kibsgaard formår at omsætte teori til klare, anvendelige værktøjer, der umiddelbart kan anvendes til at prioritere hverdagens udfordringer – både individuelt og i fællesskab på arbejdspladsen”.

Værdier fra ord til handling

  • Hvad er værdier, hvorfor bruge tid på dem og hvad er de værd?
  • Hvad er jeres værdier, og hvorfor har I valgt netop dem?
  • Hvad er kendetegnende for den værdibaserede organisation?
  • Hvordan omsættes værdier til hverdagspraksis for den enkelte?
  • Implementeringsstrategi – fra ord til handling

Når vi sammen med jer arbejder med Værdier fra ord til handling giver vi værdierne ben at gå på og gør dem så konkrete, at alle, uanset organisatorisk niveau, efterfølgende vil kunne implementere dem i det daglige arbejde. De skal kunne mærkes, ses og høres i hele organisationen.

Værdier skal have ben at gå på

Når organisationer har et konkret og gennemarbejdet værdisæt, tager vi selvfølgelig vores udgangspunkt i det. Ofte drejer det sig her udelukkende om at få værdierne implementeret og få dem omsat til helt konkrete handlinger hele vejen rundt i organisationen. De skal kunne aflæses fra receptionen til chefkontoret i alle handlinger, så kunder og samarbejdspartnere ikke er i tvivl om hvilke værdier, der sætter organisationens kurs. Når værdierne allerede er veldefinerede og på plads, vil vi foreslå en enkelt temadag.

Nogle organisationer skal have redefineret eller opdateret deres værdier. Det kan enten være med medarbejdernes inddragelse, eller værdierne kan defineres af ledelsen. Det afgørende er, at de bliver så konkrete, at man kan agere efter dem. Processen er den samme som ovenstående, efter det konkrete arbejde med at finde og definere værdierne.
I dette tilfælde har vi de bedste erfaringer med et to dages forløb.

Vores fokus vil altid være at få værdierne omsat til handling – der hvor de gør en reel forskel.

Stress nej tak!

Vi oplever, at det er stærke mennesker, der bliver syge af stress. Dem organisationerne nødigst vil undvære. Stress som samfundsproblem er desværre kommet for at blive. Vi tror, at alle organisationer på et eller andet tidspunkt bliver nødt til at tage hånd om stressproblematikken, få mere viden og lave en handlingsplan. 

Stress nej tak kan bestå af flere forskellige elementer: Temadage for ledere, workshops for medarbejdere og klippekort til personlig coaching. Sammen finder vi ud af, hvad jeres virksomhed har behov for.

 

Læs mere

Kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering

Når organisationer udvikler sig, fusionerer eller gennemgår forandringer, øges kravet til både ledernes og medarbejdernes kommunikation og samarbejdskompetencer. Konflikter opstår meget hyppigere under disse omstændigheder og så bliver både kommunikationen, effektiviteten og det gode samarbejde udfordret.

Læs mere om Kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering og hvordan vi tilrettelægger og gennemfører organisationsudvikling på alle niveauer.

 ‎

Læs mere

Find vej

Vi holder til på Marselisborg Havn 38, 1 sal i Aarhus – ovenpå byens bedste ishus.

Du kan parkere ubegrænset når du besøger os, du skal blot indtaste dit registreringsnummer når du kommer ind i receptionen.

Vi har et hyggeligt maritimt miljø på Marselisborg Havn med restauranter, caféer og hotel. Marselisborg Havn ligger 1,2 km. fra Aarhus centrum.

Kort