Lidt om os

Vi er en kursusvirksomhed med coaching som fundament

I mere end 20 år har vi været nysgerrige på hvordan vi som mennesker kan udvikle os ved at have fokus på personligt lederskab og hvordan vi kan få balance i vores liv. Det er grundlaget for den virksomhed der, fra Marselisborg havn i Aarhus, drives af Helle Kibsgaard og Lisbet Bladbjerg.

INSPIRATIONSDAG I AARHUS

Er du nysgerrig på hvad en coachuddannelsen er? Så kom til inspirationsdag og hør mere om coaching, få brugbare redskaber med hjem og hør mere om 'Personligt lederskab 1-årig MasterCoach'.

Torsdag d. 8. juni - 9.00 - 15.00
Tirsdag d. 22. august - 9.00 - 15.00

Sted: Marselisborg Havnevej 38,1, 8000 Aarhus C

Pris: kr. 500,- (inkl. frokost), som du selvfølgelig får tilbage, hvis du tilmelder dig uddannelsen

Tilmelding: +45 2968 4270 eller info@bladbjergkibsgaard.dk

Læs mere om inspirationsdag

En del af holdet hos Bladbjerg Kibsgaard

Hvem er vi?

Bladbjerg Kibsgaard består af Helle Kibsgaard, Lisbet Bladbjerg, Hans Kastbjerg og Katrine Mejnecke (på billedet) og desuden er Torben Bak Madsen og Karoline Reda tilknyttet som coaches. Vores kompetencer og personlige styrker er – heldigvis meget forskellige. Mød os her

Gennem de sidste 15 år har vi bl.a. udviklet en anerkendt mastercoachuddannelse, som vi er gevaldigt stolte af. Vi udbyder desuden en række forskellige kurser og har personlig coaching og ledersparring med mange spændende og udviklingsivrige mennesker.

Når alt kommer til at alt, har vi det til fælles, at vi simpelthen elsker vores arbejde.

Udvikling, balance og lederskab

I vores samarbejder med kursister, virksomhedsledere, teams og klienter, har vi altid fokus på udvikling, balance og det personlige lederskab.

Vi er dedikerede og kendte for vores grundige forarbejde – og for at få alle engageret i processen med nye handlinger, som det fælles mål.

Hvem samarbejder vi med?

Vi arbejder både med uddannelseshold, enkeltpersoner, teams,  store og små organisationer. Mange af vores kunder har vi langvarige samarbejder med og assisterer dem ved fusioner, i udviklingsfaser, ved lederskift og er deres daglige sparringspartnere i alle faser. 

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 21. september 2023

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach

Vores DNA

Udvikling

Vi er drevet af udvikling. Vi tror på at vores indre nysgerrighed og iver efter læring, smitter positivt af på kursister, klienter og samarbejdspartenere.

Balance

Tilværelsen giver os et utal af dilemmaer, hvor vi hele tiden skal tage stilling til, hvad der er vigtigst. Det er et menneskeligt vilkår at miste balancen engang imellem. Nogle gange bare for en kort periode, hvor vi af os selv kommer op igen og andre gange, hvor vi skal have professionel hjælp.

Personligt lederskab

Vi har fokus på det personlige lederskab, hvor man oprigtigt lever efter sine egne værdier og gør det, der er vigtigt. Hvor man accepterer de vilkår, man ikke kan gøre noget ved. At man udøver sit lederskab med integritet, kreativitet og mod. At være leder i sit eget liv er en klar forudsætning for at kunne lede andre

Omtanker – personligt lederskab i praksis

136 sider / kr. 199,-

OMTANKER er en bog, der på en personlig, faglig og enkel måde, guider dig til at blive en bedre leder i dit eget liv, så du kan leve efter dine værdier og sætte fokus på dine handlinger.

OMTANKER får dig til at overveje, revurdere og perspektivere de valg, du træffer. Du lærer at tage ansvar for at gøre noget ved det, du kan forandre, og give slip på resten.

Kort sagt kan bogen give dig fokus på, hvordan du får et godt og værdifuldt liv.

Tilmeld dig nyhedsbrev