Kurser skal flytte mindset og handlinger

Kurser hos Bladbjerg Kibsgaard

En del af vores erfaring og viden har vi omsat til en række kurser, med hver sit fokus. Hvert kursus har som fokus at kursusdeltagerne efterfølgende kan gå direkte ud og bruge det, de har lært. Vi stræber efter at gøre kurset så praksisnært som muligt, derfor er det vigtigt for os at vide noget om organisationen og kursusdeltagernes hverdag og udfordringer.

Kontakt os endelig hvis du vil mere om kurserne og om hvordan de kan passe ind i din organisation: Tlf: +45 2968 4270 eller info@bladbjergkibsgaard.dk

 

Se herunder hvilke kurser vi udbyder. 

INSPIRATIONSDAG I AARHUS

Er du nysgerrig på hvad en coachuddannelsen er? Så kom til inspirationsdag og hør mere om coaching, få brugbare redskaber med hjem og hør mere om 'Personligt lederskab 1-årig MasterCoach'.

Torsdag d. 8. juni - 9.00 - 15.00
Tirsdag d. 22. august - 9.00 - 15.00

Sted: Marselisborg Havnevej 38,1, 8000 Aarhus C

Pris: kr. 500,- (inkl. frokost), som du selvfølgelig får tilbage, hvis du tilmelder dig uddannelsen

Tilmelding: +45 2968 4270 eller info@bladbjergkibsgaard.dk

Læs mere om inspirationsdag

Stress nej tak

Kommunikation og samarbejde

Low Arousal

Er det stress?

Stress og unge

Foredrag til inspiration 

Et foredrag fungerer som en øjenåbner, inspiration og indblik i et specifikt emne. Du får en grundig indføring i et emne, og udbyttet er større viden. Du får ikke nødvendigvis alle værktøjerne til at
handle på emnet. Der fungerer kurserne som mere hands on.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 21. september 2023

Personligt lederskab 1-årig Mastercoach

Tilmeld dig nyhedsbrev