Kurser skal flytte mindset og handlinger

Kurser hos Bladbjerg Kibsgaard

En del af vores erfaring og viden har vi omsat til en række kurser, med hver sit fokus. Hvert kursus har som fokus at kursusdeltagerne efterfølgende kan gå direkte ud og bruge det, de har lært. Vi stræber efter at gøre kurset så praksisnært som muligt, derfor er det vigtigt for os at vide noget om organisationen og kursusdeltagernes hverdag og udfordringer.

Se herunder hvilke kurser vi udbyder.

INFORMATION

Vil du vide mere om uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach så send en mail eller giv os et kald, så arrangerer vi et uformelt møde, hvor du kan stille spørgsmål til uddannelsen.

Kontakt

Bladbjerg Kibsgaard
Marselisborg Havnevej 38,1
8000 Aarhus C

Tlf: +45 2968 4270

info@bladbjergkibsgaard.dk

Stress nej tak!

Kommunikation og samarbejde

Konflikthåndtering

Stress Supervisor

Foredrag til inspiration 

Et foredrag fungerer som en øjenåbner, inspiration og indblik i et specifikt emne. Du får en grundig indføring i et emne, og udbyttet er større viden. Du får ikke nødvendigvis alle værktøjerne til at
handle på emnet. Der fungerer kurserne som mere hands on.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach

Sæt skub i din karriere og personlige udvikling og gør en forskel for dig selv og andre med uddannelsen Personligt lederskab 1-årig MasterCoach.

Personligt lederskab 1-årig MasterCoach er en unik efteruddannelse til dig, der vil have høj faglig standard, ønsker en praksisorienteret uddannelse og en personlig mentor under dit uddannelsesforløb.

Næste hold starter 29. september 2022

Tilmeld dig nyhedsbrev