Stil krav når du vælger coachuddannelse

Et stærkt netværk

Når du tager uddannelsen Personligt Lederskab 1-årig MasterCoach  bliver du en del af et stærkt netværk. Et netværk der bruger hinandens på tværs af organisationer. Alle er +30 fra stort set alle erhverv.

Vi har fælles værktøjer- og etiske retningslinjer i forhold til at arbejde med andre mennesker. Det er værdifuldt både fagligt og personligt og rigtig mange MasterCoaches bruger hinanden på kryds og tværs og deltager i de fælles supervisioner i årevis – det er som at “komme hjem”.

Gratis foredrag

"Vær boss i dit eget liv"

Omtanker - personligt lederskab i praksis.

Inkl. intro til uddannelsen Personligt lederskab - 1. årig MasterCoach

  • torsdag den  17.5
  • onsdag den 30.5
  • tirsdag den 12. 6

Alle dage fra 16.30-18.00.

Tilmeld dig på info@bladbjergkibsgaard.dk

Kontakt

Bladbjerg Kibsgaard
Marselisborg Havnevej 38,1
8000 Aarhus C
 
 
Tlf: Lisbet Bladbjerg 4050 9250
Tlf: Helle Kibsgaard 2968 4270
 

Vi stiller krav – for din skyld

  • Du er fyldt 30 år og har erhvervserfaring
  • Du har lyst til fordybelse, videreuddannelse og kompetenceudvikling
  • Du er interesseret i at arbejde med dit personlige lederskab
  • Du har udviklingstrang både på det personlige og på det faglige niveau

For at være kvalificeret til arbejdet med andre menneskers udfordringer og udvikling er det vores holdning, at du først skal have fokus på dit personlige lederskab, og at du selvfølgelig selv har lyst til at arbejde med din egen udvikling.

Forvent mere af os

Vores mål er, at alle vores kursister får en helt unik og skræddersyet coachuddannelse. Derfor starter vi kun ét hold om året med max 25 deltagere.  Vi har et intensivt samarbejde med hver enkelt kursist. Der er masser af personlig sparring undervejs, og de samme to undervisere følger kursisterne tæt under hele forløbet.

Vi arbejder ud fra en værdibaseret og anerkendende tilgang med respekt for den enkeltes integritet. Vi anvender elementer fra den systemiske tilgang, den kognitive metode, NLP, positiv psykologi og moderne ledelses- og management teorier samt ACT (Acceptance and Commitment Training). Vi har haft den store fornøjelse at uddanne MasterCoaches siden 2006.

Personligt Lederskab

1-årig MasterCoach i praksis

Der veksles mellem oplæg om teori, demonstrationer af den praktiske udførelse, træning af de konkrete værktøjer, refleksion, feedback og træning i større og mindre grupper. Der er ikke forberedelse til modulerne og ingen opgaver, der skal afleveres. Der bliver i stedet lagt vægt på, at det indlærte stof skal bruges i praksis, så det straks bliver omsat til brugbar adfærd i hverdagen. Hør vores kursister fortælle om deres oplevelser.

Certificeret coachuddannelse

Du bliver mundtligt eksamineret og certificeret.  Personligt Lederskab 1-årig MasterCoach uddannelsen lever op til de krav, der stilles, for at du kan kvalificere dig til en ICF certificering. Se mere på www.icfdanmark.dk.

Som certificeret coach fra Bladbjerg Kibsgaard er du sikret en kvalitets uddannelse.

ECTS point

Uddannelsen svarer til 20 ECTS point. "ECTS point er en betegnelse for arbejdsbelastning, dvs. ikke kun konfrontationstid, men også forberedelse, praktik, øvelser m.m., der er en del af gennemførelsen.”

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelse

 

Torben Bang

Ejerleder

“Jeg er overbevist om, at jeg er blevet en bedre leder. Jeg har fået en værktøjskasse til at løse daglige udfordringer med, og dette giver mig lidt mere ro på – specielt i forhold til at være HR chef for virksomheden. Jeg har fået mere fokus på, hvordan mine ressourcer skal bruges, og hvordan jeg disponerer min tid. Før var jeg meget mere fokuseret på “bundlinjen” og mig selv, hvilket ikke gjorde mig til et gladere menneske. Men nu tænker jeg rigtig meget over det, jeg laver. Skaber det værdi for holdet? Min kommunikation er simpelthen blevet mere skarp”.

Vi giver ordet til vores kursister